L1SPRT: Maartje Paumen brandt nog altijd van de ambitie in Antwerpen

L1SPRT: Maartje Paumen brandt nog altijd van de ambitie in Antwerpen

Hockeyster Maartje Paumen leek afgelopen jaar bewust een stapje terug te hebben gedaan. Haar overstap van Den Bosch naar Antwerpen werd betiteld als 'afbouwen'. Maar de Geleense speelster brandt echter van de ambitie.

Na afloop van de topper tegen koploper Gent (1-1) sprak Paumen zelfs van een gedroomde landstitel. 'Ik heb nooit gedacht aan afbouwen. Dat heeft de buitenwereld ervan gemaakt. Natuurlijk train ik hier iets minder dan bij Den Bosch, maar de drive is nog steeds dezelfde. Ik wil in deze twee jaar in Antwerpen het maximale eruit halen en liefst het kampioenschap winnen'.

Ik geniet ervan om de jonge talenten hier te begeleiden en ga nog wekelijks voor de winst. Ik kan nu eenmaal geen tandje terug schakelen Maartje Paumen

Paumen traint in Anmtwerpen drie keer per week en speelt op zondag haar wekelijkse wedstrijden in de hoogste Belgische klasse. 'Ik geniet ervan om de jonge talenten hier te begeleiden en ga nog wekelijks voor de winst. Ik kan nu eenmaal geen tandje terug schakelen'.

Naast haar Belgische hockeycarrière hoopt Paumen in de nabije toekomst in Den Bosch een eigen koffiebar te openen en legt ze samen met de auteur nu de laatste hand aan haar biografie, die over een maand klaar moet zijn.

Logo 1Limburg

Programma's