L1SPRT - 24 sep 2017

L1SPRT - 24 sep 2017

L1SPRT op L1 TV met de volgende onderwerpen:

Geen Nederlandse medaille op de slotdag van het WK wielrennen
Geen Nederlanders in de top tien vandaag bij het WK wielrennen in Noorwegen. De Slowaak Peter Sagan won voor de derde keer goud in een sprint. Sagan eindigde vlak voor de Noor Kristoff en de Australiër Matthews. In het Noorse Bergen is voor ons Frank Moonen en hij praat ons bij over het laatste nieuws. Daarnaast heeft hij een ronde gemaakt langs het parcours waar hij een aantal Limburgers tegen het lijf liep.

VVV speelt gelijk tegen PEC Zwolle
In Venlo speelde VVV vandaag tegen PEC Zwolle. De Venlonaren kennen een fantastische seizoensstart met 8 punten uit 5 wedstrijden. Vandaag mochten ze daar weer een puntje bijschrijven. De ploeg van Maurice Steijns kwam na een half uur op een 1-0 achterstand dankzij een doelpunt van Ehizibue. 20 minuten voor tijd schoot Clint Leemans met een vrije trap de stand gelijk. Bij de Koel staat onze verslaggever Maurice Jessen.

Roda JC in slotseconde weer met lege handen
Zonder punten onderaan in de eredivisie. Dat is de pijnlijke realiteit na de zesde nederlaag op rij voor Roda, nu uit bij Heracles. En er had zoveel meer in gezeten. Roda stond bij rust op voorsprong, maar incasseerde in blessuretijd toch een 2-1 nederlaag.

Fortuna wint 8ste thuisduel op rij (niet online)
Fortuna Sittard heeft voor de 8ste keer op rij een thuisduel gewonnen. Jong AZ werd met een 5-1 nederlaag naar huis gestuurd. De doelpunten werden gemaakt door Dianessy (2x), Semedo (2x) en Schuurs. Dankzij deze overwinning staat Fortuna op een gedeelde eerste plek in de Jupiler League.

MVV niet verder dan 1-1 tegen Cambuur (niet online)
MVV kwam in de eigen Geusselt niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Cambuur Leeuwarden. Met het bekerduel tegen AZ nog vers in de benen, gingen de Maastrichtenaren voor de derde keer deze week de grasmat op. Jonathan Okita zette MVV voor rust op 1-0, Martijn Barto schoot Cambuur na rust naar een punt.

Logo 1Limburg

Programma's