L1mburg Centraal: Forum voor Democratie van 0 naar 7 op 1 dag

L1mburg Centraal: Forum voor Democratie van 0 naar 7 op 1 dag

Krijgen we in het Limburgs Parlement een coalitie over links, of eentje over rechts. Het CDA is en blijft de grootste partij in het gouvernement en mag dus het voortouw nemen in de besprekingen. Maar wie ze als partners kiest, is nog onduidelijk. Morgen vinden de eerste oriënterende gesprekken plaats.
Forum voor Democratie bemachtigde vanuit het niets 7 zetels. De partij was gisteravond niet aanwezig bij de verkiezingsavond in het gouvernement. Lijsttrekker Ruud Burlet uit Geleen, (ook) voor politieke collega's nog altijd een grote onbekende, volgde de avond met zijn partij in Zeist. Vandaag zochten we hem op in Brussel.

Limburg Stemt

Op de pagina L1.nl/LimburgStemt staat alles over L1 en de Provinciale Statenverkiezingen, die platsvonden op woensdag 20 maart 2019.

Logo 1Limburg

1Lunch: Politicus zoekt 'online bullies' thuis op

1Lunch: Politicus zoekt 'online bullies' thuis op

Man die zijn dode moeder in huis verborg weer voor de rechter, traumahelikopter naar ernstig ongeval, tennisster Demi Schuurs gaat opnieuw meedoen aan de WTA Finals en politicus zoekt mensen op na online scheldkanonnades. Dit en meer in onze 1Lunch.

Programma's