L1mburg Centraal: Hoe leef je uit een koffer op Cultura Nova?

L1mburg Centraal: Hoe leef je uit een koffer op Cultura Nova?

Hoe is het om je leven door te brengen in hotels, te leven uit je koffer en zonder eigen thuis? Voor de meeste van ons is dat verre van de realiteit. Maar voor veel artiesten is het wel dagelijkse kost. Juist daarom is dat het onderwerp van een voorstelling van een Canadees gezelschap Cirque Eloize, toepasselijk genaamd 'Hotel'. Volgende week te zien op Cultura Nova in Heerlen, maar collega Sjoerd Van Heugten zocht ze al op in het Oostenrijkse Linz.

Cultura Nova

Het internationale theaterfestival Cultura Nova in de regio Heerlen is van vrijdag 23 augustus tot en met zondag 1 september 2019.

L1 doet uitgebreid verslag van de 29e editie van Cultura Nova. Elke dag is er een nieuwe uitzending van CNtv om 18:00 tot 18:15. Herhaling: 22:00, 00:25 en 17:00 de dag erna.
Alles is terug te kijken via www.l1.nl/culturanova.

L1mburg Centraal

Ons nieuws, jouw verhaal, dagelijks om 17:30 op L1 TV.
Meer L1mburg Centraal op L1.nl/L1mburgCentraal.

Logo 1Limburg

1Lunch: Politicus zoekt 'online bullies' thuis op

1Lunch: Politicus zoekt 'online bullies' thuis op

Man die zijn dode moeder in huis verborg weer voor de rechter, traumahelikopter naar ernstig ongeval, tennisster Demi Schuurs gaat opnieuw meedoen aan de WTA Finals en politicus zoekt mensen op na online scheldkanonnades. Dit en meer in onze 1Lunch.

Programma's