L1mburg Centraal - 22 sep 2018

L1mburg Centraal - 22 sep 2018

Een brute overval, Loempia Lei, Heilust, een luxe seksrobot en meer ...

Bekijk hier L1mburg Centraal van zaterdag 22 september 2018 terug,

In deze uitzending onder andere:

80-jarige oma Betsie bruut overvallen

Een laffe overval op de 80 jarige oma gisteravond in Roermond. De daders drongen haar huis aan het Keulseplein via de achterdeur binnen, en overmeesterden de vrouw in haar slaap. Er werden veel sieraden uit huis meegenomen en een hele dierbare ketting werd zelfs van haar lijf gerukt.

Geen kermis voor Loempia Lei in Horst

Al meer dan 20 jaar is hij een vast gezicht op alle markten en kermissen in Horst: Loempia Lei. Tot dit jaar. De vergunning is namelijk naar een andere ondernemer gegaan. En dat is een doorn in het oog van de fans van Lei.

Terug naar de krimpwijk Heilust

Het wordt weer een lust om in Heilust te wonen. Schreef Wiel Beijer vandaag in De Limburger. De krant en L1 maakten 8 jaar geleden een serie over de Kerkraadse wijk, die door krimp-problemen moest veranderen. Nu 8 jaar later... gaan ze terug, hoe is de wijk veranderd?

Mijn Heilust aflevering 1: Terug naar de krimpwijk

Luxe seksrobot en horloge van 60 mille in museum

In het Cube Design Museum in Kerkrade is de expositie Luxe geopend. Gisteren zag u al bij ons een voorproefje met luxe artikelen, van dure horloges tot heel handige rollators en Jo Cortenraedt bleef steken op een hypermoderne seksrobot.

Voetbal en paardensport

Gisteravond kwamen de twee Limburgse clubs in de Keuken Kampioen Divisie weer in actie. MVV kreeg FC Dordrecht op bezoek en Roda JC ontving thuis de nummer laatst: FC Eindhoven. Verder waren vannacht de finales in de landenwedstrijden springen en de para-dressuur op het WK in de Verenigde Staten.

Presentatie: Sander Kleikers

L1mburg Centraal

Ons nieuws, jouw verhaal, dagelijks om 17:30 op L1 TV.
Meer L1mburg Centraal op L1.nl/L1mburgCentraal.

Logo 1Limburg

Programma's