L1mbo Top 100 vanuit Meerssen

L1mbo Top 100 vanuit Meerssen

Hemelvaartsdag vanaf 08:00 de hele dag op L1 TV en L1 Radio.

De L1mbo Top 100 gaat weer op locatie. Na een aantal jaren in de studio zoekt het evenement weer de frisse lucht op.

Na plekken als Mondo Verde, Kasteeltuinen Arcen en de Martk in Sittard strijkt het circus dit jaar neer op de markt in Meerssen. Met de prachtige Basiliek als decor kun je ’s middags radio komen kijken.

In Meerssen vindt op Hemelvaartsdag de befaamde Bartholomeusmarkt plaats. De L1- radiomakers zitten in een glazen huis-studio en een aantal artiesten gaan optredens verzorgen op een podium. Ook de L1-TV-camera’s snorren mee als tussen 17:00 en 18:00 uur bekend wordt wie de opvolger van Lex Uitings Nao ’t Zuje gaat worden.

Programmamaker Henk Hover is blij met de locatie: “Het is altijd leuk om radio te maken voor een live-publiek. De Bartholomeusmarkt trekt jaarlijks 10.000 mensen naar Meerssen én de Jonkheid zet tijdens de uitzending de mei-den overeind. Genoeg te beleven dus naast de prachtige muziek uit de L1mbo Top 100”.

De 23ste editie van de L1mbo Top 100 wordt traditioneel uitgezonden op Hemelvaartsdag. Dit jaar is dat op 30 mei. Tussen 8:00 en 13:00 uur komt de uitzending vanuit de studio en vanaf 13:00 uur van locatie: De Markt in Meerssen. Rond 17:30 uur wordt de winnaar bekend gemaakt.

Het programma is te volgen via alle kanalen van L1.

Hier lees je de hele lijst, luister je naar de uitzending en zie je de leukste beelden uit de uitzending

Volg L1 op social media

Volg L1 op de diverse kanalen en deel jouw moment met #LiefdevoorLimburg.

Logo 1Limburg

Programma's