Zuid-Nederlands Buutkampioenschap in Wanroij (verplaatst wegens coronavirus)

Sint Anthonis

Zuid-Nederlands buutkampioenschap 2020 en alle gala-avonden zijn gecanceld.

Beste mensen.

Om de gezondheid en veiligheid van onze artiesten, bezoekers en onze organisatie te beschermen zijn we genoodzaakt het Zuid-Nederlands Buutkampioenschap te cancelen.

Zie ook onderstaande advies RIVM

Advies van de RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu adviseert inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken. Dit betekent: blijf thuis om de mogelijke verspreiding te voorkomen.

We zullen binnenkort op deze site hierop terugkomen na ons crisisberaad welke stappen er genomen gaan worden.

Met vriendelijke groet,

Organisatie Zuid-Nederlands buutkampioenschapWie wordt Zuid-Nederlands Buutkampioen?

Kaartverkoop Zuid-Nederlands Buutkampioenschap 2020.Stichting Carnavalsactiviteiten land van Cuijk organiseert op 13 maart 2020 voor de 24e keer het Zuid-Nederlands Buutkampioenschap in Wanroij.De beste Buutreedners van Zuid Nederland staan op vrijdag 13 maart 2020 in de buutton in 't Wapen van Wanroij.Wie van de vier Limburgse en vier Brabantse buutreedners trachten de titel van Berry Knapen over te nemen, ze zijn allen zeer gebrand om Berry van deze titel op een sportieve en strijdlustige manier af te helpen.De pauze tussen de optredens van de Buutreedners wordt verzorgd door cabaret en zang.
Aansluitend op het Kampioenschap zijn er op zaterdag 14 maart, vrijdag 20 en zaterdag 21 maart 2020 weer de welbekende Gala-avonden waar de 4 beste buutreedners van het kampioenschap zullen optreden afgewisseld worden met cabaret, zang en dans.Alle avonden beginnen om 19.45 uur.
Zaal open vanaf 19.00 uur.Let op!
De kaartverkoop is gewijzigd. Deze kaarten zijn uitsluitend online te bestellen op (Start online) zaterdag 11 januari 2020 vanaf 09.00 uur.Hoe werkt het:
1. Ga naar www.ticketcrew.nl of www.buutkampioenschap.nl
2. Klik op het evenement: Zuid Nederlands Buutkampioenschap
3. Klik op de JUISTE datum/dag die je wilt gaan
4. Klik de (groene) plaatsen aan waar je wilt zitten
5. Klik op “toevoegen aan winkelwagen”
6. En volg verder de instructies op de site
Het grote voordeel voor u is dat u zelf uw plaats kunt vastleggen. Het lange wachten in de hal en het zoeken naar een geschikte plaats behoort dan tot het verleden.Voor meer informatie hierover kunt u, terecht op onze site www.buutkampioenschap.nl


Info

Waar: Gemeenschapshuis ’t Wapen van Wanroij
Kwikstraat 6
5446 AL Wanroij

Wanneer: vrijdag 9 oktober 2020 van 20:11 tot 23:59

Terug naar evenementen