Zomer Joeks in Venlo

Venlo

PERSBERICHT

Zomer Joeks keert dit jaar terug naar het Nolenspark en maakt volledig programma bekend

Op 23 september 2023 wordt in het Nolenspark in Venlo voor de tweede keer Zomer Joeks georganiseerd. Bezoekers worden van 13.11 tot 23.00 getrakteerd op een zonnige Vastelaovendbeleving in festivalsfeer.

Op de lange lijst namen die bekend is gemaakt staan andere John Tana, W-Dreej, Big Benny en Oét de Maot. Minsekinder verzorgt dit jaar de Knallende Start; een grote festival-opening vol verassingen. Ook Herfshane Band komt met een speciale act. Onder de noemer ‘Venloos Roem’ verzorgt de band een XXL-show, samen met verschillende gastartiesten.

“We willen onze bezoekers een 10-uur durend aaneengesloten muzikaal totaalprogramma bieden dat aan de ene kant vertrouwd is, maar aan de andere kant ook zal verbazen”, aldus de organisatie. “We vinden het belangrijk binnen de rijke vastelaovendtraditie vernieuwd bezig te zijn.”

Vorige jaar vond Zomer Joeks voor de eerste keer plaats. Met succes: “De reactie van onze bezoekers waren enorm positief. We hebben volgens onze bezoekers echt iets unieks aan de Venlose Vastelaovendkalender toegevoegd, dat smaakt 100% naar meer.”

De kaartverkoop van Zomer Joeks start op 21 maart aanstaande om 11.11. Mensen die zich nu al inschrijven op www.zomerjoeks.nl kunnen een uur eerder tickets kopen.Info

Waar: Nolenspark

Wanneer: zaterdag 23 september 2023 van 11:00 tot 23:00

Terug naar evenementen