Zoeëmeroavend vòl Vasteloavend 4 x 11 VV De Eekheuëre

Heerlen

​In het kader van ons jubileum 4x11 organiseren we op zaterdag 8 september a.s. een bijzondere activiteit aan het Pancratiusplein.


UNIEK ZOMERCARNAVAL IN HEERLEN

zaterdag 8 september

De Eekheuëre uit het Eikenderveld vieren dit seizoen het 4 x 11-jarig jubileum. Het jubileumprogramma is begin juni bekend gemaakt en de eerste grote activiteit vindt plaats op zaterdag 8 september a.s. ZOEËMEROAVEND VÒL VASTELOAVEND in Café Pelt én in Café D’r Klinge.

De formule is niet nieuw, maar het feit dat in een zomerse sfeer, afwisselend in twee locaties, een héél carnavalsseizoen wordt gepresenteerd is wél bijzonder! Het feest begint om 19.44 uur in Café Pelt. Daar zullen drie speciale, succesvolle Heerlense Sjlagers worden gepresenteerd door Vee & Dee, Ankie Heijen en Frits Pelt. Welke sjlager wordt door het publiek uitgeroepen tot ‘ummer greune’ voor één avond?

Daarna verkast de DJ en het publiek via de Plaarstraat naar de buurman Café D’r Klinge, waar de proclamatie plaats vindt. Wordt het een prins? Een zomerkoninkje? Een prinses? Een prinsenpaartje?

In Pelt is aansluitend de receptie voor de Hooglustigheid. Dan blijven de heren in Pelt voor de herenzitting en de dames verkassen naar D’r Klinge voor de dameszitting. Büttereedner Fer Naus zorgt voor tranen van het lachen. De Dörpsgekke en Demi-Sec voegen de vrolijke en muzikale noot toe. De optredens zijn afwisselend in beide locaties.

Klaar? Nee hoor. Na de zittingen gaat de hele meute naar buiten voor de optocht. Via de Plaarstraat, de Akerstraat en het Pancratiusplein eindigt iedereen weer bij Pelt. Daar is het hoog tijd om de uitslag van de gratis loterij bekend te maken en afscheid te nemen van de Hooglustigheid. Vervolgenswordt door de liefhebber nog een harinkje gesnoept. Wie na pak weg 01.00 uur nog even door wil feesten kan dat bij D’r Klinge doen, waar DJ Mathijs nog ‘u sjtundje’ flink gas zal geven.

De ruimte in beide locaties is niet onbeperkt, dus verkopen De Eekheuëre entreekaarten. Voor een symbolisch bedrag van € 4,44 krijgt u een consumptie, twee gadgets, een harinkje en doet u mee aan de ludieke loterij. Kaartjes zijn te koop aan de bar bij Café D’r Klinge en bij Café Pelt. Of raadpleeg de website www.eekheuere.nl De voorverkoop gaat heel hard, dus wees er snel bij. OP =OP.

In twee (!) locaties, in Café Pelt én in Café D’r Klinge, vieren we een Zoeëmeroavend vòl Vasteloavend.

We starten om 19.44 uur in Café Pelt met bijzondere sjlagers en proclameren daarna in D’r Klinge een Hooglustigheid voor één avond. Verder staan receptie, dames- en herenzitting, optocht, loterij, aftreden én een visje snoepen op het programma, verdeeld over beide locaties. DJ Mathijs, Vee & Dee, Frits Pelt, Ankie Heijen, Fer Naus, Demi-Sec, De Dörpsgekke en Akseptabel Gesjravel gaan het feest extra luister bijzetten.
Als u voor slechts € 4,44 een entreekaartje koopt bent u niet alleen van harte welkom op 8 september, maar ontvangt u een gratis consumptie, twee gadgets, een visje én doet u mee aan de loterij met een paar ludieke prijzen.
Kaartjes zijn te koop aan de bar van D’r Klinge en Pelt en via de website van De Eekheuëre.
Wacht niet te lang met kaartjes kopen want OP=OP

Info

Wanneer: zaterdag 8 september 2018 van 19:45 tot 23:59

Terug naar evenementen