Zitterd Sjittert

Persbericht:

Sittard 11 Oktober 2021 – Sjtichting De Laammaekesj presenteert:

Opgericht in Coronatijd en daardoor beperkt in de mogelijkheden voor het organiseren van leuke evenementen, zijn De Laammaekesj super trots dat zij eindelijk hun eerste evenement mogen presenteren.

Met trots presenteren De Laammaekesj:

“Zitterd Sjittert”

Ein muzikale reis voor en door Laammaekesj.

“Zitterd Sjittert” is dan ook de aftrap voor een reeks gezellige muzikale samenkomsten, waarbij Sittardse artiesten, hun favoriete liedjes zingen in het Sittards dialect.

In verband met het overweldigend enthousiasme waarmee het initiatief van De Laammaekesj is ontvangen zullen we Zitterd Sjittert op Zaterdag 29 Januari 2022, niet één keer, maar twéé keer organiseren!

Het beloofd twee heerlijke muzikale momenten te worden, waarbij je kunt genieten van het beste wat Sittard te bieden heeft op muzikaal gebied.

Niemand minder dan Esther van Cleef, Paul-Jean Jessen, Cyrille Niël, Fieny Cals, Paul Ruigt en Jan van Daal zingen op deze avond hun favoriete nummers in ‘t Sittards dialect en onder de bezielende muzikale begeleiding van, een afvaardiging van, de Sittardse band: Loose!

Genieten van alom bekende Sittards-talige klassiekers, tot wereldwijde hits waar teksten in het Sittards op gemaakt zijn.

De avond wordt op een ludieke wijze gepresenteerd door niemand minder dan Nicole Schurgers.

Op Zaterdag 29 Januari zal “Zitterd Sjittert” plaats vinden in: De Vief Heringe aan de Molenweg te Sittard.

Het eerste muzikaal moment start om 16.30uur tot ca. 17.30uur Het tweede moment start om 20.30uur.

Voor beide momenten is er een mogelijk om een heerlijke hapje te eten. De Vief Heringe verzorgd namelijk ‘t Laammaekesj Buffet vanaf 18uur.

Toegangs kaarten voor Zitterd Sjittert kosten €20.- per persoon. Dat is inclusief een borrelplankje en een drankje. ‘t Laammaekesj Buffet kost per persoon: €17.50 (vol = vol)

De Kaarten voor zowel Zitterd Sjittert als ‘t Laammaekesj buffet zijn beschikbaar, vanaf 22 Oktober, via de website van De Laammaekesj:

www.delaammaekesj.nl/winkelke

Uiteraard zullen wij deze dag de wettelijk verplichte Corona regels volgen die op dat moment gelden.

Info

Waar: De Vief Heringe aan de Molenweg te Sittard.

Wanneer: zaterdag 29 januari 2022 van 16:30 tot 17:30
zaterdag 29 januari 2022 van 20:30 tot 21:30

Terug naar evenementen