Workshop voor liedjesmakers in Maastricht

Maastricht

De Samewèrkende Vastelaovendsvereiniginge Mestreech organiseren op 2 juni 2018 voor het eerst de ‘Daag vaan ’t sjoenste leedsje’.

Workshop voor liedjesmakers ‘Daag vaan ’t sjoenste leedsje’ naar 2 juni 2018

De workshop ‘Daag vaan ’t sjoenste leedsje’ van de Samewèrkende Vastelaovendsvereiniginge Mestreech, die gepland stond voor zaterdag 21 april 2018, is verplaatst naar zaterdag 2 juni 2018. De locatie is nog niet bekend. In deze workshop krijgen beginnende schrijvers en componisten tips en tricks voor het schrijven en componeren van vastelaovesleedsjes.

Na het sluiten van de inschrijftermijn op 31 maart jl. bleken zich minder dan de vereiste tien personen te hebben ingeschreven. Hierbij bleek ook dat het evenement bij veel mensen niet bekend te zijn. Om geïnteresseerden alsnog de kans zich voor deze dag aan te melden heeft de organisatie gekozen voor een nieuwe tijdstip op 2 juni 2018.

Liedjesmakers die op zoek zijn naar hulp, tips en adviezen krijgen die tijdens de workshops van succesvolle (Maastrichtse) liedjesmakers. Zij zullen hun schrijf- en componeergeheimen blootgeven en hun ervaringen uitwisselen met de deelnemers. Iedereen krijgt de kans om zonder pottenkijkers via een speeddate één op één conceptteksten en -composities voor te leggen aan deskundigen. Het is tijdens de workshops ook mogelijk je als schrijver te laten koppelen aan een componist of andersom. Ook als je als muzikale ‘leek’ een melodie op bladmuziek wilt hebben, kun je hierbij hulp krijgen. Uiteraard is er verder de nodige ruimte om vragen te stellen, te discussiëren en contacten te leggen met andere tekstschrijvers en componisten.

Kosten voor deelname bedragen € 11,11 voor de hele dag, inclusief koffie, thee en een lunch.
Jouw inschrijving is pas definitief als de bijdrage bijgeschreven is op de rekening van de SMV met IBAN NL03 SNSB 0879 3956 05 t.n.v. SMV onder vermelding van je naam en de titel ‘Daag vaan ’t sjoenste leedsje’. Er geldt een minimum aantal deelnemers van tien, maar ook een maximum aantal van 25 personen, dus wees er op tijd bij!

Aanmelden kan via een e-mail naar gilbert.peters1@gmail.com en kan tot 11 mei 2018. Geef hierbij apart aan als je ook gebruik wenst te maken van de speeddate.
Na het bereiken van het minimum aantal deelnemers, ontvang je een bevestiging van jouw inschrijving.

Info

Wanneer: zaterdag 2 juni 2018 van 10:00 tot 15:30

Terug naar evenementen