Workshop voor liedjesmakers in Maastricht

Maastricht

De Samewèrkende Vastelaovendsvereiniginge Mestreech organiseren op 2 juni 2018 voor het eerst de ‘Daag vaan ’t sjoenste leedsje’.

Deze workshop duurt vanaf 10.00 uur tot circa 15.30 uur en de locatie moet nog worden bepaald. Kosten voor deze workshop zijn € 11,11. De beginnende schrijvers en componisten krijgen tips en tricks voor het schrijven en componeren van vastelaovendsleedsjes.

Liedjesmakers die op zoek zijn naar hulp, tips en adviezen krijgen die tijdens de workshops van succesvolle (Maastrichtse) liedjesmakers. Zij zullen hun schrijf- en componeergeheimen blootgeven en hun ervaringen uitwisselen met de deelnemers. Iedereen krijgt de kans om zonder pottenkijkers via een speeddate één op één conceptteksten en -composities voor te leggen aan deskundigen. Het is tijdens de workshops ook mogelijk je als schrijver te laten koppelen aan een componist of andersom. Ook als je als muzikale ‘leek’ een melodie op bladmuziek wilt hebben, kun je hierbij hulp krijgen. Uiteraard is er verder de nodige ruimte om vragen te stellen, te discussiëren en contacten te leggen met andere tekstschrijvers en componisten.

Kosten voor deelname bedragen € 11,11 voor de hele dag, inclusief koffie, thee en een lunch.
Jouw inschrijving is pas definitief als de bijdrage bijgeschreven is op de rekening van de SMV met IBAN NL03 SNSB 0879 3956 05 t.n.v. SMV onder vermelding van je naam en de titel ‘Daag vaan ’t sjoenste leedsje’. Er geldt een minimum aantal deelnemers van 10, maar ook een maximum aantal van 25 personen, dus wees er op tijd bij!

Aanmelden kan via een e-mail naar gilbert.peters1@gmail.com. Geef hierbij apart aan als je ook gebruik wenst te maken van de speeddate.
Na het bereiken van het minimum aantal deelnemers, ontvang je een bevestiging van jouw inschrijving.

Info

Wanneer: zaterdag 2 juni 2018 van 10:00 tot 15:30

Terug naar evenementen