Vierde editie Hierezitting Amsterdam

Amsterdam

Vierde editie Hierezitting Amsterdam in de Melkweg

Na drie succesvolle edities verhuist de Hierezitting Amsterdam naar de Melkweg.

Vanwege een brand in de Chicago Social Club tijdens oudjaarsnacht is het niet haalbaar om de aanstaande editie van de Hierezitting Amsterdam in deze locatie te organiseren. Er is echter een mooi alternatief gevonden; de Melkweg. De Melkweg ligt net zoals de vorige locatie aan het Leidse plein in Amsterdam.

Hierezitting 2020

Voor het vierde opeenvolgende jaar wordt de Hierezitting Amsterdam georganiseerd. Dit jaar op zaterdag 25 januari 2020 om 11:11 uur. Het initiatief ontstond in 2017 en groeit langzaam maar zeker uit tot een mooie carnavalstraditie met 400 bezoekers zowel uit Limburg als daarbuiten. De Hierezitting Amsterdam heeft als doel mensen van binnen en buiten Limburg die het ‘carnavalsgevoel’ hebben bij elkaar te brengen en samen vriendschap te vieren. Dit jaar staan acts als Jerome Gelissen, Big Benny, Gino Fey, Bde Shakin DJ’s en Beppie Kraft op de bühne.

Extra kaarten

Bijkomend voordeel; de Melkweg heeft een grotere capaciteit dus er is een beperkt extra aantal kaarten beschikbaar. Kaarten kunnen vanaf vrijdag 10 januari 2020 gekocht worden via de facebookpagina van de Hierezitting Amsterdam 2020.

Dameszitting 2020

De organisatie van de Hierezitting organiseert op zaterdag 8 februari 2020 om 11:11 uur ook de eerste Dameszitting Amsterdam. Het enthousiasme onder de dames is groot: de 400 kaarten waren binnen 8 minuten volledig uitverkocht. De dameszitting zal wél doorgang vinden in de Chicago Social Club. De locatie is dan naar verwachting weer beschikbaar. Programma Dameszitting: Jerome Gelissen, Ziesjoem, Gino Fey, Beppie Kraft en Funky Risotto.

Over Hierezitting Amsterdam

Initiatiefnemers Kevin Coolen en Chris Severijns organiseerden in 2017 de eerste Hierezitting Amsterdam. Met dit initiatief willen zij inspelen op de behoefte om Limburgers en niet-Limburgers samen te laten genieten van de voorpret en Limburgse tradities die voorafgaan aan de Limburgse Vastelaovend. Drie uitverkochte edities later vindt de vierde editie op zaterdag 25 januari 2020 plaats in de Melkweg te Amsterdam. Inmiddels organiseren ze ook de Dameszitting Amsterdam, welke binnen 8 minuten volledig was uitverkocht.

Info

Waar: Melkweg

Wanneer: zaterdag 25 januari 2020 van 11:11 tot 20:11

Terug naar evenementen