Venlose Vastelaovesmert

Venlo

Vastelaovesmert naar het Flujasplein

Aanstaande zondag 26 januari van 12 tot 17 uur is het Flujasplein omgetoverd tot het walhalla voor de creatieve vastelaovesvierder. Een nieuwe locatie want op de Oude Markt, waar de markt in het verleden plaats vond, was er niet meer genoeg plek voor het toenemend aantal deelnemers. Het Flujasplein heeft de afgelopen jaren met de kunstmarkt en de maandelijkse Brocantemarkt ruimschoots bewezen een sfeervolle plek te zijn voor dit soort evenementen.

Met ruim 25 standhouders uit de regio heeft de markt, die voor het eerst in 2011 plaatsvond, een vaste plek veroverd op de vastelaovesagenda. Hoedjes in alle soorten en maten, allerlei attributen om je outfit te pimpen, carnavalsstoffen in alle kleuren en motieven, schmink, de stand van Jocus waar d’n Opstaeker verkocht wordt en nog veel meer. En uiteraard allerhande jassen en jasjes om goed voor de dag te komen, zowel nieuw als ouderwets en authentiek. Maar altijd verrassend!

Joekkapel Flabbedeius, De Nachravers, Linke Mik en de 3 winnende liedjes van Jocus zorgen voor de muzikale omlijsting. De horecaondernemers rondom het Flujasplein zorgen ervoor dat het een prima feestje gaat worden.

Info

Waar: Flujasplein Venlo

Wanneer: zondag 26 januari 2020 van 12:00 tot 17:00

Terug naar evenementen