Vastelaoveskônzerte Showorkest Harmonie Fortissimo Venlo

Venlo

Vastelaoveskônzerte Fortissimo komen er weer aan!

Showorkest Harmonie Fortissimo, het grootste showorkest uit de regio, is druk aan het repeteren en organiseren. Want na de onderbrekingen in 2021 en 2022 door covid, wordt een echte muzikale Venlose vastelaovestraditie hersteld: De Fortissimo Vastelaoveskônzerte. Op 12 en 13 februari 2023 staat Fortissimo op de bühne van Theater de Maaspoort in Venlo met een keur van gastoptredens van artiesten.

De rode draad voor de aankomende Vastelaoveskônzerte is "Golde Jaore". In die gedachte komt muziek van de jaren ‘50 tot nu voorbij; van "Sjiengeleboem" tot "Det zien de feite", van Frank Sinatra tot Andrea Bocelli en Celine Dion. Ook voor vastelaovesmuziek door de jaren heen is er volop ruimte. Aangevuld met een groot aantal zangers zorgen we voor een absolute vastelaovesshow in het Venlose theater. Uiteraard mogen de vaste vastelaoves ingrediënten van deze concerten niet ontbreken: de winnende leedjes van Opus Jocus, de Boerebroélof en de Venlose vastelaovesgezelschappen.

Zorg dat u van een kaartje verzekerd bent, want na 2 jaar online-Vastelaoveskônzerte is het nu weer mogelijk om live van dit spektakel te komen genieten!

Kaarten zijn te bestellen via www.fortissimo-venlo.nl

Info

Waar: Maaspoort

Wanneer: zondag 12 februari 2023 van 11:11 tot 18:00
maandag 13 februari 2023 van 19:49 tot 23:11

Terug naar evenementen