Vastelaoveskônzerte Showorkest Harmonie Fortissimo Venlo

Venlo

PERSBERICHT SHOWORKEST HARMONIE FORTISSIMO - VENLO

Vastelaoveskônzerte Fortissimo komen er weer aan!

Venlo, 25 januari 2020

Op 16 en 17 februari 2020 staat Showorkest Harmonie Fortissimo op de bühne van Theater de Maaspoort in Venlo met een keur van gastoptredens van vastelaovesartieste. Het thema van dit jaar is ‘Det zit beej os in de femilie’! Er zijn nog een klein aantal kaarten te koop.

Vastelaovend vieren doe je met vrienden en met familie. Elk jaar komen velen uit ons publiek met de ‘ganse femilie’: ooms, tantes, vader, moeder, broers en zussen, en genieten samen van het jaarlijkse Vastelaoveskônzert.

In het programma zijn dan ook verschillende families opgenomen. Wat te denken van Lottie Boermans die samen met Wim Naus een slinger van leedjes brengt die haar vader heeft gemaakt, een echte Boermansmedley.
Uit Grubbenvorst komt Roy Verbeek, onder andere bekend als vaste zanger bij Guido’s Orchestra. Roy en zijn moeder Margo (ex leadzangers van Wooden Chain) zullen met het Fortissimo-orkest de zaal gaan betoveren met hun prachtige klanken.

Uiteraard mogen de vaste Vastelaovesingrediënten van deze concerten niet ontbreken: de winnende leedjes van Opus Jocus, de Boerebroélof, de Venlose vastelaovesgezelschappen en een gezonde dosis humor door Eige Leweit. 2Kier2 zal ter ere van hun afscheid nog twee extra nummers zingen die ze nog nooit eerder hebben vertolkt!

De finale met 5 bekende Vastelaoveszangers houden we nog een beetje geheim, maar zal vanaf de sfeervol aangeklede bühne zorgen zij voor een meezingende volle zaal en gaan zij een mooi feestje bouwen!

Na afloop zullen diverse artiesten en een DJ nog vrolijk doorgaan om ook samen na te kunnen praten onder het genot van een drankje.

Op dit moment zijn er nog enkele kaarten voor maandagavond 17 februari beschikbaar. Deze zijn enkel te bestellen via www.fortissimo-venlo.nl

Info

Waar: Maaspoort

Wanneer: zondag 16 februari 2020 van 11:11 tot 18:00
maandag 17 februari 2020 van 19:49 tot 23:11

Terug naar evenementen