Vastelaovend wie toen in Reuver

Beesel

Reuverse zanggroep Det Mot Kenne nog 1 keer terug op het podium

Het kon eigenlijk niet uitblijven. Na een optreden bij Circus Willems in Roermond vorig jaar ter ere van de in 2014 overleden Arnold Wassen kreeg de Reuverse zanggroep Det Mot Kenne de smaak weer te pakken. “Er is niets mooiers dan een zaal vol mensen zien genieten en lachen van wat er op de buhne gebracht wordt”, aldus de vier zangers.

In 2008 stopte de zanggroep met optreden na 11 jaren succesvol te zijn geweest in heel Limburg. De parodistische zanggroep speelde in op de actualiteit tijdens de carnavalszittingen in Reuver, maar ook daarbuiten.

Vooral bekend werd Det Mot Kenne met het winnen van het LVK in 2001 met het liedje “Good geammezeerd”, beter bekend als “De Lampenkap”.In 2003 volgde een 2e plaats op het LVK met “De Beerboëk”. Daarna volgden nog 2 LVK-finale plaatsen in 2005 en 2008.

Op vrijdag 21 februari 2020 treden Jac Linssen, Har Geraeds, Wim Bertrams en JanStinges nog een keer op, met de teksten en liedjes van Arnold Wassen tijdens de zitting: “Vastelaovend wie toen”, in het feestpaviljoen op de markt in Reuver. Ze zullen begeleid worden door de muzikale duizendpoot en professor aan de N.U.L. Naud Reyners uit Roermond.

Verder treden deze avond o.a. nog op Lottie Boermans en Wim Naus met hun orkesje uit Venlo, Reuvenaar Ger Geerlings ( van de Geraniums ), de hofkapellen van de Windjbuujels: de Notenkrakers en de Dorsvlaegels en oud-LVK winnaar Frans Croonenberg.

Info

Waar: feestpaviljoen op de markt in Reuver

Wanneer: vrijdag 21 februari 2020 van 20:11 tot 23:59

Terug naar evenementen