Vaegers Live!

Venlo

Vaegers Live! De echte Venlose Vastelaovend

VENLO, 8 november 2019 – Op vrijdag 15 november staat de Venlonazaal met Vaegers Live! in het teken van de echte Venlose Vastelaovend. Bekende artiesten uit de stad brengen tijdens deze avond een muzikaal eerbetoon aan de rijke Venlose leedjescultuur onder live begeleiding van een twintigkoppig orkest. Vastelaovesgezelschap De Vaegers presenteert het evenement dit jaar voor de tweede keer.

V.G. De Vaegers introuceerde vorig jaar met succes Vaegers Live! en stapte daarmee af van een traditionele zitting. Onder begeleiding van live orkest de Koëlemoëters uit Maasbree, worden oude en nieuwe Venlose Vastelaovesliedjes ten gehore gebracht door verschillende bekende Vastelaoves-artiesten. Zo zullen Twië kiër Twië, Golden Hiering, Gé en Rob Deenen, Toine Hazebosch en Fred van de Bogaard, Auk Kwant, Kristel Roulaux en Roel Peeters, Hay Vercoulen, Kitty Roeffen, Karen van Hoften en Ken Vaessen acte de préséance geven.

Het Vaegers-dreejspan van 2019 (Prins Harold I (Jansen) en zijn adjudanten Eelco (Jansen) en Johan (Tomassen)) zwaait tijdens de avond officieel af, zodat tijdens het Hudjesbal op 1 februari 2020 weer een nieuw dreejspan aan de stad kan worden gepresenteerd.

E-tickets voor Vaegers Live! zijn te bestellen via www.ticketkantoor.nl/shop/vaegerslive2019 (zie ook www.vaegers.nl) en kosten 5,- euro per stuk. Het evenement vindt plaats op vrijdag 15 november vanaf 20.11 uur in de Venlonazaal (deuren open om 19.15 uur).

Info

Waar: Venlonazaal (Venlo)

Wanneer: vrijdag 15 november 2019 van 20:00 tot 23:59

Website: www.vaegers.nl

Terug naar evenementen