Uulejach 2023 Remunj

Roermond

Uitnodiging voor de Uulejach 2023

Beste kinderen van Roermond,

Is ‘t ’n vossejach? Nae heur, veer gaon dit jaor op zeuk nao Uule!

Op zaterdag 4 februari begint op Munsterplein de tweede editie van de Remunjse Uulejach, een vossenjacht met een vastelaovestintje!

Tussen 13:30 uur en 15.30 uur zullen er in de binnenstad van Roermond allerlei Uule te vinden zijn en het is aan de jullie om die te gaan vinden. Je kunt met een groepje kinderen meedoen en tussen 14:00 uur en 15:00 uur een stempelkaart komen ophalen op het Munsterplein, bij de kiosk of buiten bij Ver’koch. Daarna ga je met je groepje in het centrum op zoek gaan naar de 11 Uule. Onderweg is er van alles te beleven en kom je misschien zelf wel een talentenjager tegen…

App je vrienden en vriendinnen en doe mee aan de allereerste Uulejach. Alle kinderen zijn welkom! Als je slim bent kom je verkleed en geschminkt, want er zijn mooie prijzen te winnen. Je kunt natuurlijk ook meedoen met je klasgenoten, je sportteam, je carnavalsvereniging, je scouting- of dansgroep of je kleuterneefjes in de tweelingbuggy! Als je alle stempels hebt verzameld, hebben Sjtadsjeugdprins van Remunj en jeugdprins van d’n Uul Jimi I en zijn adjudanten Tijl en Sam misschien wel een huisorde of een andere prijs voor je.


We hopen dat je meedoet.

Alle kinderen zijn welkom en deelname is gratis.

Tot zaterdag 4 februari!

Info

Wanneer: zaterdag 4 februari 2023 van 13:30 tot 15:30

Terug naar evenementen