Teëke Zinge 2021 door Sám Smits & Stan Peters

Heerlen


Persbericht: 11 december: Teëke Zinge 2021 door Sám Smits & Stan Peters. In de laatste maand van dit jaar organiseren de heren een meezingavond waarbij zij de mooiste liedjes zingen van het afgelopen kwartaal: een combinatie van liedjes uit het oktoberfeest, carnaval en liedjes van de gezellige decembermaand, met spectaculaire gasten.

Na het succes van het ‘Teëke Zinge’ in 2020 wilden Sám Smits en Stan Peters wederom een evenement organiseren. Het heeft even op zich laten wachten, maar vol trots presenteren zij: ‘Teëke Zinge 2021’.

‘Gemeenschapshuis Heksenberg’ zal omgetoverd worden tot een gezellige oktoberfeest-, carnavals- en kerstzaal! De heren zullen een 4 uur durend programma opzetten waarbij Nederlandse, Limburgse, Duitse en Engelse schlagers, up- tempo hits en kerstliedjes voorbijkomen. De mooiste en bekendste liedjes van toen en nu zullen de revue passeren afgewisseld met hits van de heren. Uiteraard mogen spectaculaire gasten niet ontbreken:

Joy Blijdenstein, een jong – maar opkomend talent – zal de avond opluisteren met zijn eigen muziek, maar ook met evergreens met een ode aan Guus Smeets.

3voudig ‘Groot Limburgs Buutte kampioen’ Hub Stassen zal aanwezig zijn met een van z’n acts (vooralsnog een verrassing), die eenieder op de lachspier werken.

LVK- winnaar Frans Croonenberg mag met zijn grote hit ‘Wie d’r Herrgot Limburg hat gemaakt’ niet ontbreken en zal de avond opluisteren met zijn Limburge en Duitse liedjes.

Genoot u ook zo van ons optreden Teëke Zinge Open Air 2020? Wilt u dit niet missen? Hebt u zin in een avondje uit? Bekijk onze beelden van toen op onze YouTube-kanaal

U kunt deze avond bijwonen voor € 12,50.

De zaal gaat open om 12.00 en de aanvang van het programma is om 13.00 uur. Eindtijd: 24.00 uur.

Adresgegevens locatie: Gemeenschapshuis Heksenberg, Hei Grindelweg 84, Heerlen.

Voor informatie of reserveringen kunt u mailen naar: info@sam-stan.nl of telefonisch via: 06- 55 97 08 56 (Sám) of 06- 46 47 50 74 (Stan). Daarnaast kunt u kaarten kopen (vanaf 15 november) bij ons verkooppunt: Tabak & Gemak Heksenberg.

Sám Smits & Stan Peters

Info

Waar: Gemeenschapshuis Heksenberg, Hei Grindelweg 84, Heerlen.

Wanneer: zaterdag 11 december 2021 van 13:00 tot 17:00

Terug naar evenementen