Tante Annie’s Powersjoenkel Partie in Heerlen

Heerlen

Inmiddels niet meer weg te denken uit de Limburgse carnavalsagenda: de beruchte Tante Annie’s Powersjoenkel Partie.

Ook deze editie staat Ummer d’r Neaver, de 36-jarige kolder- en sjtimmungsband uit Kerkrade, garant voor een spetterende avond.

De band, die bekroond werd met de hoogste carnavalsonderscheiding , de GOUDEN NARRENKAP, staat bekend om hun tegendraadse teksten en van hun live optredens.

Naast Ummer d'r Neaver is er op de Powersjoenkel Partie 2018 een top line-up van Carnavalsartiesten aanwezig met o.a. , Tonca, Frits Pelt, Promilaasj, Wir sind Spitze en Demi Sec. Verder zijn ook Pieter Vermeulen, Geert Roelofs en Paul Huijnen aanwezig als gastmuzikanten en natuurlijk ook aanwezig ons 'eigen' Powersjoenkelpartieshowballet Fame - Exited.

Kom Carnavalsdinsdag vanaf 18.00 uur Tante Annie Trekke in Heerlen – Locatie De Tent op het Pancratiusplein te Heerlen

Deze opzet zorgt ervoor dat na afloop de bezoekers meteen supergevoel de vasteloavend in kunnen afsluiten! Wees er snel bij, want elk jaar groeit de belangstelling voor deze ouderwetse en gekostumeerde carnavalsfuif met alleen live-artiesten.

Om 23.30 uur vindt de abdicatie van de stadsprins van Heerlen plaats met aan- en afsluitend het laatste optreden van Ummer d’r Neaver. Sluiten gebeurt om 01.00 uur.

Info

Waar: Pancratiusplein Heerlen

Wanneer: dinsdag 13 februari 2018 van 18:00 tot 1:00

Website: www.tickli.nl/tickets/tante-annies-powersjoenkel-partie

Terug naar evenementen