’t Mestreechs Volleks Tejater speult: Lewieke

Maastricht

BERICHT VAN ’T MESTREECHS VOLLEKS TEJATER OVER DE VOORSTELLINGEN VAN “LEWIEKE!”

Sinds maart 2020 hangt een virus in de lucht dat ons leven volledig op zijn kop heeft gezet. Het Coronavirus laat zich niet zomaar temmen en ons geduld en onze flexibiliteit worden danig op de proef gesteld. De situatie verandert constant en we kunnen niet meer dan een paar weken vooruitkijken.

Onze grootste zorg is de veiligheid en de gezondheid van de bezoekers van onze voorstellingen en van onze ploeg voor en achter de schermen van “LEWIEKE!”

’t Mestreechs Volleks Tejater heeft dan ook in samenspraak met Theater aan het Vrijthof en de rechthebbenden besloten om de productie te verplaatsen naar het najaar van 2022. “Alle gooj dinger in dreie”, zullen we maar zeggen.

Wij begrijpen dat dit nieuws een domper zal zijn voor menigeen. En geloof ons, het gaat de hele ploeg ook aan het hart. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet. In 2022 bestaat ’t Mestreechs Volleks Tejater 40 jaar en mogen wij al 30 jaar spelen in Theater aan het Vrijthof. Wij kijken er naar uit om u in oktober en november van dat jaar een onvergetelijke “Mestreechsen aovend mèt ‘ne lach en ’n traon” te bezorgen!

Tickethouders worden door Theater aan het Vrijthof geïnformeerd over het omzetten van de kaarten naar de nieuwe uitvoeringsdata.

Voor nu wensen wij u alle goeds! Blijf gezond en blijf lachen!, Immers, “lache is ’t sjoenste wat ’t gief”! Wij hopen u te mogen begroeten bij de voorstellingen van “LEWIEKE!” in 2022!

Hartelijke groet,

’t Mestreechs Volleks Tejater

Info

Wanneer: zaterdag 1 oktober 2022 van 20:00 tot 23:00

Terug naar evenementen