“Swinging Sunday” door Tuûnke Liëger in Lomm

Venlo

“SWINGING SUNDAY” IN LOMM

LOMM - Tuûnke Liëger organiseert op veler verzoek een gezellig dans- en muziekfestijn op zondag 27 oktober in het Gemeenschapshuis “Pastoorshof” te Lomm.
’n Tuûnke Liëger, opgericht op 1 april 1981, aanvankelijk puur als Joekskapel en vooral actief rond Carnaval, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als een hechte vriendengroep die zich steeds meer is gaan bezighouden met allround muziek. De kapel bestaat momenteel uit 15 muzikanten.
Het accent is steeds meer komen te liggen op het populaire muzikale vlak: Duitse schlagers, muziek uit de jaren 60 en 70, blues en zelfs hier en daar “Top-40” muziek zitten steeds vaker in het repertoire.
De kapel hoopt op 27 oktober die mensen op de vloer te krijgen die het leuk vinden om op hun muziek een dansje te wagen en er een gezellige middag van te maken. Als gasten zullen dit jaar hun medewerking verlenen: Kristel Roulaux en de ABB-Band.
De uit Venlo afkomstige Kristel Roulaux had al vanaf jonge leeftijd de droom om van zingen haar beroep te maken. Dit heeft ze dan ook enigszins bereikt door mee te doen aan het programma “Popstars”, waarin ze op de derde plaats eindigde.
Ook deed Kristel in 2012 mee met “The Voice of Holland”, waar ze geplaatst werd in het team van Nick & Simon. Ook dit is een geweldige opstap voor haar verdere carrière.
Wederom zal de AB-Band, ontstaan uit enkele leden van de kapel, zijn steentje bijdragen met zijn eigen sound.
Tuûnke Liëger, Kristel, en ABB-Band zullen elkaar afwisselen met hun muzikale sessies en zo proberen om een gevarieerd programma neer te zetten. ENTREE GRATIS!!

Voor een hapje en drankje staat het personeel van de Pastoorshof uiteraard garant! Het gemeenschapshuis in Lomm is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: Lijn 83 – Halte: Spikweien, Lomm.

Zondag 27 oktober 2019 - Gemeenschapshuis “Pastoorshof”Kapelstraat 19,Lomm - 14:30u – 19:00u.

Info

Waar: Gemeenschapshuis “Pastoorshof”Kapelstraat 19,Lomm

Wanneer: zondag 27 oktober 2019 van 14:30 tot 19:00

Terug naar evenementen