Stichting Leedjes Konkoer Gen Berg organiseert 'Spät Sommer Wiesn' Ubachsberg

Voerendaal

Het dorp Ubachsberg staat zaterdag 8 september in het teken van de eerste "Spät Sommer Wiesn".

Deze feestavond in Oktoberfeeststijl wordt gecombineerd met een historische optocht door de straten van Ubachsberg.

De optocht start om 19.00 uur vanaf het Bernardusplein en zal dan door het dorp zijn weg zoeken richting Feesttent aan de Colmonterweg (Sjutteweike). Ter hoogte van de kerk (Kerkstraat) zullen alle deelnemers aan het publiek gepresenteerd worden. Kosteloos aanmelden voor de optocht kan nog altijd via j.keulartz@home.nl. Interesse aan deelname of meer informatie nodig ? Laat het ons weten.

Na binnenkomst van de optocht op het feestterrein, zal de "Spat Sommer Wiesn" feestelijk geopend worden. Na de welbekende "Anstich" (aanslaan van het eerste vat bier) barst het feest los onder muzikale begeleiding van de feestband Tonca – Ohne Gewähr met hun alom bekende GipfelZipfelParty! Feest en gezelligheid zijn dus gegarandeerd !

Na onze early-bird actie zijn de zittafels allemaal uitverkocht. Losse kaarten zijn wel nog verkrijgbaar en kosten € 10,00. Deze kun je bestellen via de site van Schutterij St. Hubertus, http://jubileum.st-hubertus-ubachsberg.nl en ga vervolgens naar spätsommerwiesn. Ook hier zijn nog maar beperkt kaarten beschikbaar!

Jubilerende Schutterij St. Hubertus in samenwerking met Stichting Leedjes Konkoer Gen Berg hopen u allemaal in lederhose of dirndl te mogen begroeten op Limburgs eerste Oktoberfeest van dit seizoen !

Info

Waar: Ubachsberg

Wanneer: zaterdag 8 september 2018 van 19:00 tot 23:59

Terug naar evenementen