Sjpektakele in Tegelen

Venlo

Sjpektakele

Vastelaovesgezelsjap D’n Oeles is altijd druk bezig met bekijken van nieuwe mogelijkheden voor evenementen. Daarom heeft de commissie Bals en Zittingen besloten om de Vastelaoveszaterdag in ’t Witte Hoés aan te pakken en er een familiedag van te maken met als naam Sjpektakele.

Op zaterdag 2 maart 2019 zal de eerste editie van Sjpketakele op het programma staan en komt in de plaats van de buitengewone binnenzitting en de Nach van de Kloon. In het vastelaovespaviljoen in hartje Tegelen zal vanaf 14.30 uur tot 23.45 uur non-stop spektakel aanwezig zijn en de entree is gratis. Ouderwets gezellig met het hele gezin (jong en oud) Vastelaovend vieren? Wanneer op deze vraag het antwoord ja luidt, dan is Sjpektakele echt iets voor u. Binnen zijn er (naast goede muziek) ook diverse activiteiten voor de jeugd te doen en is er ook een snoepkraam aanwezig.

De organisatie heeft voor een mooi affiche gezorgd. Vele Limburgse artiesten zullen afreizen naar het Oelesrijk. Een DJ met Vastelaovendhits van vroeger en nu zal als rode draad door de dag gaan. Daarnaast zullen Trio de Janeiro, Bjorn van Berkel, Hoondervel, Men In Pek en Neppie Kraft de bezoekers mee laten genieten van hun optreden. De Venlose band Kwante Hippe timmert goed aan de weg en zal ook in Tegelen te bewonderen zijn. Natuurlijk mag ook Oeleskepel Tegels Blood niet ontbreken op de eigen bühne. En de Tegelse DJ Maximus kennende zal het ook weer een tof feestje worden op het Wilhelminaplein. Al met al voldoende ingrediënten om van dit nieuwe gratis evenement een spektakelstuk te maken.

Info

Waar: vastelaovespaviljoen in hartje Tegelen

Wanneer: zaterdag 2 maart 2019 van 14:30 tot 23:45

Terug naar evenementen