Sjlagerverkezing van Groat Vallekeberg AFGELAST

Valkenburg aan de Geul

Beste allen,

Zoals bij jullie reeds bekend, is het in de komende tijd helaas niet mogelijk om carnavalsactiviteiten te laten doorgaan. Na gisteren het Vastelaovesseizoen te hebben geopend met de Houthemse gemeenschap, moeten we, in navolging van de persconferentie eerder vanavond, helaas besluiten dat dit ook betekent dat de activiteiten op 19 en 20 november (Sjlagerverkeezing Groat Vallekeberg en zitting CV de Boschrave) zullen worden uitgesteld en naar nader te bepalen data worden verplaatst.
Hierover zal u zo spoedig mogelijk worden geïnformeerd.

Hauwt uch sjterk, good en gezónd! Hoplelèk tot sjnel!CV de Boschrave organiseert Sjlagerverkeezing Groat Vallekeberg 2022

zaterdag 2 oktober – 20.00 uur
______________________________________________________________________________

CV de Boschrave uit Houthem-Sint Gerlach organiseert dit jaar de Sjlagerverkeezing van de gemeente Valkenburg voor seizoen 2021-2022.

Na een jaar van afwezigheid door maatregelen omtrent COVID-19, zal dit evenement weer herrijzen en plaatsvinden op 19 november aanstaande in gemeenschapshuis de Holle Eik te Houthem. Nieuw dit jaar, is dat het evenement vanaf heden zal rouleren tussen de dorpskernen van de gemeente Valkenburg aan de Geul. Kern Houthem mag hierbij de aftrap geven.

Sjlager 2022
De Sjinse Oud-Prinse zullen als oud-winnaars van de ‘Sjlager 2020’, de avond feestelijk openen met het ten gehore brengen van hun winnende lied ‘Trosse los’. De opvolger van mag het predicaat ‘Sjlager 2022’ dragen. De winnaar wordt tijdens de avond zelf gekozen en zal gevraagd worden om op twee verschillende evenementen in de gemeente op te treden tijdens het komende carnavalsseizoen.
De zaal van het gemeenschapshuis gaat open vanaf 19.00 uur. Het evenement zelf start om 20.11 uur. Toegang tot het evenement is te verkrijgen volgens dan geldende richtlijnen die opgelegd worden vanuit de Rijksoverheid. Dit zou betekenen, zoals het er nu naar uitziet, dat er gewerkt zal worden met de QR-CheckApp.

Meedoen?
Er is nog steeds mogelijkheid om deel te nemen aan de liedjeswedstrijd. Heb jij een carnavalslied geschreven en wil je ook meedingen naar de winst? Meld je dan aan via zittingencvdeboschrave@gmail.com. Dit kan tot uiterlijk 30 oktober 2021.

Info

Waar: De Holle Eik - Houthem St-Gerlach

Wanneer: vrijdag 19 november 2021 van 20:33 tot 23:59

Terug naar evenementen