Sint Maartensvuur Meijel (afgelast)

Peel en Maas

Sint Maarten

Je bent hier: Home / Nieuws / Sint Maarten KVW Meijel gaat niet door

Sint Maarten KVW Meijel gaat niet door

21 oktober 2021, 8:19 · Reageer

Sint Maarten Meijel 20218

Sint Maarten in Meijel, georganiseerd door KVW Meijel, gaat dit jaar niet door. “Helaas hebben wij moeten besluiten om de geplande St.Maarten viering in Meijel op vrijdag 12 november niet door te laten gaan” zo schrijven ze op Facebook.

Sint Maarten KVW Meijel

Vanwege de huidige Corona-regels zou een (meer dan kortdurende) samenkomst bij de vuurhoop niet zijn toegestaan. “Een St.Maarten zonder vuurhoop is voor KVW geen St.Maarten. Jammer. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer een St.Maarten organiseren zonder beperking”

Sint Maarten, Sint maarten, de koeien hebben staarten! Op 11 november is het Sint Maarten. Op de vrijdag die het dichtste bij 11 november ligt organiseert KVW ieder jaar een Sint-Maartenfeest.

We starten deze avond gezamenlijk in het begin van de avond bij St. Jozef wonen & zorg. Alle kinderen met ouders zijn welkom en vergeet dan vooral de lampionnen niet! Door alle lichtjes is er al snel een super leuke sfeer. Door de muzikale ondersteuning van de harmonie wordt het alleen maar gezelliger.

Om 19.00 uur komt Sint Maarten op zijn paard aan bij St. Jozef. In een stoet achter Sint Maarten lopen we naar de Sint Maartenshoop. Daar kunnen de kinderen op veilige afstand van het vuur lekker spelen. Van de wandeling en het spelen krijg je natuurlijk honger, daarom zorgt KVW voor

broodjes knak die worden gesponsord door vanpol.nl. Om alles in goede banen te lijden is de brandweer aanwezig en zorgt KVW Meijel voor de nodige vrijwilligers op het terrein.

Info

Waar: Meijel

Wanneer: vrijdag 12 november 2021 van 19:00 tot 20:30

Terug naar evenementen