Seniorenzitting Marotte en De Zonnebloem

Sittard-Geleen

PERSBERICHT SENIORENZITTING ZONNEBLOEM

CARNAVL SAMEN MET DE ZONNEBLOEM

De Zonnebloem afdeling Sittard Stad organiseert op woensdag 13 februari 2019 alweer voor de 10e keer de Seniorenzitting met Limburgse en lokale artiesten in de schouwburg van Sittard.

Een jaarlijks terugkerend onderdeel van het carnavalsprogramma in samenwerking met de Marotte.

De Zonnebloem denkt in oplossingen en het organiseren van deze seniorenzitting zorgt ervoor dat ook de ouderen in onze gemeente kunnen blijven genieten van carnaval. Een mooie activiteit die er mede voor kan zorgen dat senioren niet in een sociaal isolement zullen raken.

De deuren van de schouwburg gaan om 13.15 uur open voor een gevarieerd programma speciaal voor de senioren in de gemeente Sittard – Geleen en vele gasten uit de omgeving.

Deze bijzondere voorstelling begint om 14:00 uur en het einde van deze middag wordt verwacht om 17:30.

Een groot aantal gasten uit diverse Limburgse Zonnebloem afdelingen worden ontvangen.

Ook als u geen gast bent van de Zonnebloem bent u natuurlijk van harte welkom.


De leden van stadscarnavalsvereniging de Marotte, de Grootvorst en de Stadsprins zullen alle gasten weer persoonlijk van harte welkom heten.


Het programma staat garant voor een succesvolle middag met veel plezier, dans en muziek met een keur aan lokale en Limburgse artiesten en de Marotte Kapel.

Deze keer een middag met medewerking van Frans Theunisz, een buut van Wiel Vinken en humor met Jan Geraedts.

Paul Jean Jessen, Rene Haustermans, Jan van Daal met Zittesje liedjes. Natuurlijk ontbreekt de Marotte schlager 2019 in het programma.

De middag zal worden afgesloten met een spetterend optreden van BEPPIE KRAFT.

Kaarten kosten € 15.00 per persoon inclusief Nonnenvot, garderobe en consumptie naar keuze.

Kaarten zijn te beatellen bij Ruud de Pree; 06-53503256 or per email: zon.sittardstad@prestarr.com. Kaarten zijn ook te verkrijgen in de Marotte winkel en bij de Domeinen, stadsschouwburg in Sittard.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor rolstoelgebruikers. Wilt u hiervan gebruik maken dient dat bij reservering van de kaarten aan te gegeven.


Info

Waar: Sittard De Domijnen

Wanneer: woensdag 13 februari 2019 van 14:00 tot 19:00

Terug naar evenementen