Buutte op het Plein in Heide

Venray

Buutte op het Plein.

De “Hedse” Buuttereedner Theo Nellen organiseert op 10 mei samen met andere inwoners uit Heide voor de eerste keer een Buut avond in de lente, genaamd: “Buutte op het Plein”. De naam zegt het al: een gezellig buitengebeuren onder de sterrenhemel midden in Heide, op het dorpsplein.

In augustus 2018 had Theo als “Sraar Clochard” zelf een optreden tijdens het “Boete Buutte Gala” in Neer. De prachtige en gezellige sfeer van diverse optredens in de buitenlucht op het dorpsplein liet hem niet los; Dit zou ook op de Hei kunnen! En nu,10 maanden later, zullen op het dorpsplein in Heide een viertal collega buuttereedners: Ger Frenken, Hub Stassen, Jorlan Manders en Hans Keeris hun beste beentje voorzetten. Afgewisseld met muziek van Now Weej, Loss en Goedzat belooft dit een mooie eerste editie van “Buutte op het Plein” te worden.

We hopen op een mooie lenteavond, maar indien het weer niet mee werkt, is er een slecht weer voorziening in de vorm van een tent voorhanden.

Kaartjes voor deze spetterende avond zijn vanaf komende zaterdag 27april te koop bij: De Schól in Heide, kapsalon Gielens in Heide en Slagerij Verkoeijen in Leunen. Verder kunnen deze kaartjes gereserveerd worden via rabarberfeest@hotmail.com. Natuurlijk zijn deze ook te koop op de avond zelf aan de kassa.

Info

Waar: Heide

Wanneer: vrijdag 10 mei 2019 van 19:30 tot 23:11

Terug naar evenementen