Proclamatie-weekend C.V. D’n Dreumel & Jeugdcarnaval Horst

Horst aan de Maas

Hét proclamatie-weekend van
C.V. “D’n Dreumel” & Jeugdcarnaval D’n Dreumel

Op zaterdag 18 en zondag 19 januari 2020 organiseert “D’n Dreumel” uit Horst háár “Proclamatie-Weekend” in de Mèrthal in Horst!

Als eerste gaat men op zaterdag van start met de proclamatie van 58e heerser over het “Hôrster Dreumelriëk“. Dit wordt een avond die in géén enkele agenda mag ontbreken. Zo kunt u o.a. genieten van de Dreumelband, de junioren- en senioren showgroep, en de liedjeszangers- en zangeressen. Voegen het kwartet “Twië x Twië”, Natasja Poels, Bjorn & Mieke en dé “Limburgse nachtegaal” Beppie Kraft, uiteindelijk de slagroom toe, aan de “prinselijke taart”!

Máár natuurlijk is hét hoogtepunt van deze avond …. dé proclamatie van de 58e prins van het Dreumelrijk, welke rond de klok van 21.30 uur aan het publiek zal worden gepresenteerd. De presentatie van deze avond is in handen van Vôrs Nagges, aanvang 20.00 uur.

Een dag later, zondag 19 januari, wordt in dezelfde Mèrthal de 62e heerser over het “Jeugd-Hôrster Dreumelriëk” geproclameerd.

Máár voordat het allemaal zover is, zal tijdens deze middag, de nieuwe jeugdvorst aan het publiek worden gepresenteerd, en maakt de spelersgroep van de jeugdboerenbruiloft, die dit jaar in handen is van Jong Nederland Horst, haar opwachting.

Het gehele programma wordt muzikaal gegarneerd met optredens van de jeugdliedjeszangers en diverse dansgroepen, het duo Goedzat, de Dreumelband en het duo Spik & Span. Aanvang: 14.11 uur.

Kijk voor meer informatie op de website van resp. C.V. “D’n Dreumel” Horst en Jeugdcarnaval “D’n Dreumel” Horst, óf volg ons op social media, facebook en Instagram.

Info

Waar: Horst Merthal

Wanneer: zaterdag 18 januari 2020 van 20:00 tot 23:59
zondag 19 januari 2020 van 14:11 tot 18:11

Terug naar evenementen