Prinsebal XL beej CV De Thietuite in Lomm

Venlo

PERSBERICHT

PRINSEBAL XL IN LOMM

LOMM – De spanning is al dagenlang om te snijden in het kleinste Maasdorp van de gemeente Venlo, maar zondag 3 februari is de grote ontlading, want dan wordt bekend wie het komende carnaval als prins de scepter zal zwaaien over het rijk van De Thiëtuite. Om 15.11 uur wordt tijdens het Prinsebal XL in Gemeenschapshuis Pastoorshof de nieuwe hoogheid en zijn adjudanten en zijn hoofddansmarietje bekendgemaakt. Een uur later komt de jeugdprins met zijn adjudanten uit de theekan. Muziek is er die middag van Appelemoos. De zaal is open om 14.00 uur

Een dag eerder, op zaterdag 2 februari, treedt in dezelfde zaal het jeugdtrio, bestaande uit Prins Mack I met zijn adjudanten Mailo en Jasper, af. Dat gebeurt om 21.00 uur. Vervolgens wordt een half uur later het Boêrebroëdspaar van vorig jaar door de Lommse carnavalisten uitgezwaaid. Om 22.00 zet het kwartet van 2018 zijn muts af. Dan is het voor Prins Stan I, hoofddansmarietje Guusje en de adjudanten Tim en Ken toch echt gedaan. Voor een knallende muzikale afsluiter zorgt DJ René.

Het motto van CV De Thiëtuite luidt dit jaar: ‘Dizze Carnaval maximaal goan, ôk al is ut met valle en opstoan!’. Zaal open om 20.00 uur.

Info

Waar: Lomm Gemeenschapshuis Pastoorshof

Wanneer: zondag 3 februari 2019 van 14:00 tot 18:00

Terug naar evenementen