Presentatie nieuwe dansen dansgroepen D’n Oeles

Venlo

Presentatie nieuwe dansen dansgroepen

De afgelopen maanden hebben de meiden van de verschillende dansgardes van Vastelaovesgezelsjap D’n Oeles onder leiding van hun trainsters hard geoefend voor hun nieuwe dansen. Ze staan dan ook allen te trappelen om zaterdag 8 december 2018 in Cultureel Centrum De Haandert in Tegelen deze te presenteren.

De aanvang van deze avond vol zang en muziek begint om 19.00 uur en is vrij toegankelijk. In totaal zullen de drie dansgroepen (de mini, midi en grote garde) hun show- en gardedans presenteren. Naast veel dans zullen er ook diverse optredens plaatsvinden, terwijl DJ Braunie voor de muziek zorgt. Aan het einde van de gezellige avond zullen alle groepen gezamenlijk nog een finaledans opvoeren.

Na de presentatie op 8 december zullen de dansgroepen van Vastelaovesgezelsjap D’n Oeles weer diverse optredens in Tegelen en omstreken verzorgen. Heeft u ook een leuk feestje waarbij het leuk zou zijn één van de dansgroepen op te laten treden neem dan via de site van Vg. D’n Oeles contact op met Rein van Erp.

Info

Waar: De Haandert Tegelen

Wanneer: zaterdag 8 december 2018 van 19:00 tot 23:59

Terug naar evenementen