Opening carnavalsseizoen CV de Katers Holtum

Sittard-Geleen

Programma CV de Katers Holtum november 2019

Opening carnavalsseizoen

Op 17 november 2019 gaat CV de Katers het seizoen officieel openen met de traditionele Limburgse Heilige mis. Dit jaar wederom in samenwerking met een aantal andere verenigingen uit Holtum. Zo zullen het Gemengd Zangkoor Holtum, Schutterij St. Martinus en Muziekgezelschap Juliana voor de muzikale bijdrage zorgen. De Oud Prinsen zijn natuurlijk ook present en het kerkgenootschap zorgt ervoor dat de dienst in goede orde zal verlopen. De Limburgse Heilige mis begint om 9:30 in de St. Martinuskerk te Holtum. Aansluitend zal op de Holtummermarkt onder muzikale begeleiding van Schutterij St. Martinus en Muziekgezelschap Juliana de carnavals- en Katervlag worden gehesen.

Prins uitroepen (Houtemse Aovend)

Op 30 november 2019 is de jaarlijkse Houtemse Aovend. Op de Houtemse Aovend zal worden bekend gemaakt wie de nieuwe (jeugd)prinsenparen zijn van het Houtemse Katerrijk.

Dit jaar zal de Houtemse Aovend een Hawaiiaans tintje krijgen. In een sfeervolle Hawaiiaanse ambiance zullen onder meer Bas van Neer (Buuttekampioen), de Dance Cats, Coen Janssen en Zèkketusgaw de avond muzikaal opluisteren. Zorg dat je erbij bent, het liefst in Hawaiiaanse stijl. Entree is gratis.

Binnenkort zullen we ook wat meer informatie naar buiten brengen over de Mansluujzitting, die zal plaatsvinden op zondag 5 januari 2020.

Info

Waar: Holtum

Wanneer: zondag 17 november 2019 van 09:30 tot 15:00

Terug naar evenementen