Onthulling carnavalsschilderij voor Ronald McDonald Kinderfonds

Sittard-Geleen

Persuitnodiging

De Kerkraadse kunstenares Miriam Vleugels zal op 16 februari 2019 samen met Thea Coolen, manager van de Kindervallei en de Sittardse Sjtadsprins Rob I een Carnavalsschilderij onthullen.

Van het schilderij zijn posters gedrukt in een oplage van 30.000 stuks en verkrijgbaar bij bijna alle Albert Heijn winkels in Limburg. Het schilderij wordt verkocht aan de hoogste bieder en voor de poster wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. De totale opbrengst wordt gedoneerd aan de Kindervallei, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Alle geïnteresseerden zijn deze ochtend van 10:30 tot 12:00 uur uitgenodigd om onder het genot van een hapje en drankje de onthulling van het Carnavalsschilderij bij te wonen en de eerste gesigneerde posters in ontvangst te nemen. Marleen Rutten zorgt voor een vrolijke en muzikale noot! De onthulling van het schilderij zal plaatsvinden om 11:11 uur.

“Alaaf! Een vrolijke carnavalsgroet waarbij we elkaar wensen dat het dak eraf mag en plezier voorop staat. Plezier is ook de grote gemene deler voor dit initiatief. Met rode wangen van plezier ging ik creatief aan de slag. Met rode oortjes van plezier laat ik Albert Heijn's hamster door een mooie dame tot prins gekust worden. De twinkeling in beider ogen is wat telt en dat gun je toch iedereen?

Hoe groot is het geschenk wanneer vermoeide ogen weer gaan twinkelen? Precies dát is wat voorop staat in de Ronald McDonald Kindervallei, waar zorgintensieve kinderen samen met hun familie kunnen genieten van een onbezorgde vakantie. En de cirkel van plezier is rond als wij daar met z’n allen, met een twinkeling in ónze ogen, een steentje aan kunnen bijdragen”, aldus Miriam Vleugels.

Thea Coolen vult aan: “Wat carnaval voor Limburgers is, is de Kindervallei voor gezinnen met een zorgintensief kind. Plezier en ontspanning om je een heel jaar op te verheugen en het gewone leven daarna weer aan te kunnen. Juist daarom vind ik het prachtig dat de opbrengst van deze actie voor de Kindervallei is; plezier voor plezier! Ik ben dan ook Miriam Vleugels, de Albert Heijn én Marleen Rutten zeer dankbaar voor hun belangeloze bijdrage aan deze actie.”

Info

Waar: Deze georganiseerde middag is op zaterdag 16 februari van 10:30 tot 12:00 uur bij Albert Heijn, Brugstraat 1, Sittard. De onthulling van de Carnavalsposter is om 11:11 uur.

Wanneer: zaterdag 16 februari 2019 van 10:30 tot 12:00

Terug naar evenementen