Oeles Vastelaoves Middaag

Venlo

Oeles Vastelaoves Middaag

Vastelaovesgezelsjap D’n Oeles is er voor alle leeftijdsgroepen. Op woensdagmiddag 20 februari 2019 vanaf 13.45 uur (zaal open 13.15 uur) organiseert D’n Oeles daarom in Cultureel Centrum De Haandert een zitting voor alle 55-plussers uit Tegelen en omstreken.

De organisatie heeft een mooi programma samengesteld voor deze Oeles Vastelaoves Middaag. Zo zal er niemand minder dan Beppy Kraft vanuit Maastricht afreizen naar het Tegelse Oelesrijk om de zaal op de kop te zetten. Daarnaast zullen de buuttereedners Ger Frenken en Fer Naus de bezoekers weer flink aan het lachen brengen in De Haandert. Voor de vocale invulling dragen Mai Anrchte en Ruud Appelhof zorg. De dansgardes van Vastelaoves-gezelsjap D’n Oeles zullen hun beste beentje wederom voorzetten, terwijl er een gelegenheidskapel als rode draad de muziek door de middag verzorgt.

Al met al voldoende ingrediënten voor een gezellige middag voor de jongere en wat oudere senioren van Tegelen en omstreken. De entree bedraagt 5,00 Euro en dit is inclusief een kopje koffie met wat lekkers. De kaartverkoop is zoals gebruikelijk bij de Gastronoom, In de Beeten 7 te Tegelen en dit jaar zal dit zijn op vrijdag 1 februari 2019 tussen 17.00 en 18.00 uur. Daarna kan men ook kaarten aanschaffen bij Bakker Bart op de Kerkstraat.

Info

Waar: Haandert Tegelen

Wanneer: woensdag 20 februari 2019 van 13:15 tot 17:00

Terug naar evenementen