NaoBliéfBal Venlo (AFGELAST)

Venlo

NaoBliéfBal geit neet door

t NaoBliéfBal veur de Venlose scholiere geit neet door. Ôndanks det d’r vuuël kaertjes zien verkoch is ‘t aantal te weinig um door te laote gaon. Dit besloét is dinsdaag 19 fibberwari genaome door ‘t bestuur van zoëwaal de OGVO as van Venloosch Vastelaoves Gezelschap Jocus. ‘t NaoBliéfBal zoel kômmende vriédaag 22 fibberwari plaatsvinde in Theater de Maaspoort en waas veur alle baovebouwliërlinge van de Onderwiésgemeinschap Venlo e.o.

Alle liërlinge die ein kaertje gekoch hebbe kriége de €7,50 truuk. Wie det precies verlöp wuurt bekindgemak metein nao de vastelaovend.


VOOR HET EERST IN HISTORIE CARNAVALSFEEST VOOR ALLE VENLOSE MIDDELBARE SCHOLEN Onder de noemer ´t NaoBliéfBal zal op vrijdag 22 februari 2019 een carnavalsbal plaatsvinden voor alle drie de Venlose Middelbare scholen. Deze scholen werken al jaren samen, maar tot een gezamenlijk carnavalsfeest is het nog niet gekomen. Welkom zijn alle bovenbouwleerlingen van klas 3 t/m 6. Er worden 1111 leerlingen verwacht. Vanwege het 16x11 jublieum van Venloosch Vastelaovesgezelschap Jocus is twee jaar geleden de organisatie gestart voor een geheel nieuw carnavalsbal voor schoolgaande jeugd. De Onderwijsgemeenschap Venlo e.o. is erbij betrokken en zodoende zijn het Blariacumcollege, College den Hulster en het Valuascollege vertegenwoordigd. Zowel docenten als leerlingen zitten in verschillende werkgroepen om dit NaoBliéfBal te organiseren. Alle drie de voortgezetonderwijsscholen hebben nog een eigen carnavalsbal voor de onderbouw, maar voor de bovenbouw was er geen vastelaovesbal meer. Verschillende artiesten maken hun opwachting; Linke Mik, lvk-finalist Bjorn&Mieke, DJ Salvatore, Otto Wunderbar, Fiorenza, de Herfshane en een Joekskepel samengesteld uit leerlingen en leraren van alle drie de campussen. Het alcoholvrije bal vindt plaats op vrijdag 22 februari in theater de Maaspoort in Venlo. Kaarten zijn voor de leerlingen verkrijgbaar voor €7,50 via jocus.nl.

Info

Waar: Theater de Maaspoort Venlo

Wanneer: vrijdag 22 februari 2019 van 20:00 tot 23:30

Website: jocusvenlo.nl/evenemente/naobliefbal

Terug naar evenementen