Onthulling nieuw monument 2018 KV De Markoef Melick

Roerdalen

Geachte laezer,
Op carnavalsdinsdag 2018 hebben wij, na het sluiten van het carnavalsseizoen 2017-2018, het monument van KV De Markoef omgezaagd met als doel een nieuwe monument te kunnen onthullen als start van het seizoen.

Het oude monument was nodig aan vervanging toe. Het prachtige monument dat ongeveer 40 jaar in weer en wind heeft gestaan heeft ons als verenging veel mooie momenten opgeleverd en mooie herinneringen gegeven om aan terug te denken. Dit hebben we afgelopen jaren met veel verschillende personen mogen doen. Met name de opening die altijd op 11-11 plaats vind en het afsluiten van het seizoen op de dinsdagen waren speciale momenten.

Graag willen wij deze speciale momenten met jullie voortzetten om vervolgens, afwijkend van de 11e van de 11e, het nieuwe monument in het bijzijn van jullie te onthullen op 18-11-2018 vanaf 12.11 uur.

Om 11.30 uur verzamelen wij ons bij Café de Sport te Melick waarna wij gezamenlijk naar de locatie zullen lopen om vervolgens aldaar het monument op gepaste maar feestelijke wijze te onthullen. Tevens zullen er nog enkele personen een woord richten tot de aanwezigen maar zeker ook tot degene die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.

Wij hopen jullie allemaal te mogen begroeten,

Met vriendelijke vasteloavesgroet,
Bestuur Kv de Markoef.

Info

Waar: Café de Sport te Melick Melick

Wanneer: zondag 18 november 2018 van 11:30 tot 14:00

Terug naar evenementen