Mekker winterwandeling Geiteclub Iris 2 Sint Joost

Echt-Susteren


Heeft Flappie goed gesmaakt en bent U de zitbank meer dan beu !! Dan kan men op donderdag 27-12-2018 de pondjes er weer afwandelen. Op deze dag organiseert Geiteclub Iris te Sint Joost de mekker-winterwandeling met als thema: mien linker- en rechterbein loupe al jaore naeve ein. We starten om 13.00 uur vanaf Café ’t Heukske aan de Rijksweg te Sint Joost. . Iedereen, dus óók niet-leden, zijn meer dan welkom bij deze wandelhappening. Geniet van de mooie plekjes waar Sint Joost rijk aan is. Geef je ogen onderweg goed de kost want fotografie in combinatie met activiteiten/gebeurtenissen in 2018 zijn de rode raad bij de vragen/opdrachten. Dit jaar extra aandacht voor het natuurgebied:reigersbroek .

De eerste helft van de tocht zal eindigen in het kerst-voetbalverblijf van V.V. Sint Joost. Hier staat de pan met soep van oma al te pruttelen voor de deelnemers. Waarschijnlijk zal de kerstman even zijn arreslee parkeren en een woordje richten tot de aanwezigen. Er is ook gelegenheid om het vochtgehalte op een aanvaardbaar peil te brengen, uiteraard op eigen kosten; de kerstman is niet ”gekke Henkie”.

Na deze pauze zal niets meer in de soep lopen en is het weer: ”Sjeng aon de geng”. Na ongeveer 3,5 km is het de hoogste tijd voor een kleine, gratis, alcoholische versnapering. Dit geeft weer kracht en energie voor 2! De Geiteclub zou de Geiteclub niet zijn als er geen ludieke prijzen aan dit wandelfestijn verbonden zouden zijn. Alle indrukken van de wandeling en het prijzenfestival kan men verwerken en evalueren onder het genot van een winterbiertje of warme chocomel in café ’t Heukske. U komt toch zeker ook naar deze speciale kindvriendelijke wandeling? Wandelschoenen aanbevolen.

Nieuwjaarsbijeenkomst

Iris en Elvira verheugen zich al op de eerste activiteit in het nieuwe jaar 2019. Nieuwjaarsdag om precies 11 uur start de nieuwjaarsbijeenkomst voor leden van de Geiteclub. Ze worden welkom geheten met een mekkerende nieuwjaarsgroet in de residentie van Iris. Net bijgekomen van alle goede wensen in familiekring moet/kan men weer aan de bak om de goede voornemens te bespreken met je vrienden van de Geiteclub.Dit alles overgoten met een sterk vloeibaar sausje. Proost!

Info

Waar: Café ’t Heukske aan de Rijksweg te Sint Joost

Wanneer: donderdag 27 december 2018 van 13:00 tot 17:00

Terug naar evenementen