Meersjens Vastelaoves Leedjeskonkoer (MVK) Meerssen

Meerssen

MVK
Een dag na de opening van het seizoen staat het Meersjes Vastelaovends Leedsjes Konkoer (MVK) al op het programma. Ook in de zaal van Speciaalbierencafé De Keizer. Een week eerder dan gebruikelijk omdat het weekend daarna (19 en 20 november) Sjots en Sjeif het jubileum viert. Aanvang van het MVK is 20:11, entree is gratis. Wie zorgt voor de carnavalsschlager van Meersje voor het komende jaar?

Meersjes Vastelaovends Leedsjeskonkoer (MVK) 2022

Midden in de zomer(vakantie) en nu een bericht over carnavalsliedjes? Misschien vreemd, maar ook vanwege de organisatie kondigen we al aan: Het MVK 2022. Het MVK 2020 en 2021 gingen om de bekende reden niet door. Maar na het gedwongen uitstel, maken we ons weer klaar voor een nieuwe editie van het ‘Meersjes Vastelaovends Leedsjeskonkoer’ (MVK). Dit wordt door CV de Aanhawwersj georganiseerd op zaterdag 19 november 2022 in Café-Zaal De Keizer.

De deelnemers van 2021 waren er klaar voor, de liedjes ingezongen, het podium kon worden bestormd. Helaas, het MVK ging niet door, maar de artiesten en liedjes liggen nog op de plank. Klaar om te strijden voor de Meersjense carnavalsschlager. De deelnemers van 2021 worden rechtstreeks benaderd voor deelname in 2022 door de MVK commissie.

Maar meer deelnemers vinden we uiteraard helemaal top. Dus doe ook mee met het MVK! Vinden jullie het leuk om met een (eigen) Meersjense schlager op de bühne te staan? Gaan jullie voor dat avondje sjpas en plezeer? Of eeuwige roem te vergaren door de winnende Meersjense schlager te zingen? Aarzel dan niet en neem contact op met een van onderstaande commissieleden of stuur een mail naar: info@cvdeaanhawwersj.nl

Gaan jullie aan de slag met het schrijven van een leuke tekst en/of nummer? Lever die dan uiterlijk eind september aan. In de laatste week van oktober worden de nieuwe nummers opgenomen in de studio. Hebben jullie een eigen liedje al helemaal klaar (full-band en instrumentaal)? Dan kunnen jullie dit al aanleveren bij een van de commissieleden. Doen jullie graag mee aan het MVK, maar hebben jullie (nog) geen eigen tekst of liedje? Meld je dan zo snel mogelijk bij een van de commissieleden. Zij kunnen jullie zeker verder helpen.

We wensen iedereen alvast veel muzikale inspiratie en schlagervoorbereidingen. Het zou mooi zijn om op ons MVK de deelnemers van afgelopen jaren alsmede nieuwe enthousiaste vasteloavendsvierders te mogen begroeten!

Namens CV de Aanhawwersj,

Commissie MVK

Info

Wanneer: zaterdag 12 november 2022 van 19:11 tot 23:59

Terug naar evenementen