Limburgs Kampioensjap Vasteloaves Wages LKVW

Echt-Susteren

Na een succesvolle 1e editie van het Limburgs Kampioensjap Vasteloaves wages in Susteren is de organisatie verheugd te kunnen mededelen dat het evenement in 2019 wederom zal plaatsvinden.

De organisatie kijkt trots op een zonovergoten en drukbezochte eerste editie van het LKVW. De mooiste wagens van Limburg kleurden de straten van Susteren op carnavalsdinsdag. Waageboewesj buurt Sjteivig uit Sittard ging er, na een kritische beoordeling van de jury, vandoor met de eerste prijs.
Na het evenement heeft de organisatie de koppen bij elkaar gestoken en, luisterend naar de feedback van bezoekers en deelnemers, besloten om een tweede keer de “sjonste vastelaoveswage van Limburg” in Susteren uit te nodigen.
Dus ook dit jaar zullen er op carnavalsdinsdag de mooiste creaties voorbijkomen. De wagebouwers kunnen zich vanaf 11 september inschrijven op www.lkvw.nl. Om een kwalitatieve en logistieke redenen is ervoor gekozen om een maximumaantal wagens toe te laten. Mocht het maximum overschreden worden, dan zal er door de jury een voorselectie gemaakt worden.
De organisatie gaat er zich sterk voor maken dat de optocht weer live uitgezonden zal worden op L1.

Info

Waar: Centrum Susteren.

Wanneer: dinsdag 5 maart 2019 van 14:00 tot 17:00

Website: www.lkvw.nl

Terug naar evenementen