Limburgs Kampioensjap VastelaovesWages (LKVW)

Echt-Susteren

Wie gaan strijden om de ‘Sjónste Vastelaoveswage van Limburg’ op vastelaovesdinsdag in Susteren?

L1 TV gaat in samenwerking met de Stichting LKVW en de Gemeente Echt-Susteren de allereerste editie van het evenement "Limburgs Kampioensjap Vastelaoveswages" live op TV uitzenden.

Susteren

De optocht zal op carnavalsdinsdag 13 februari 2018 voor het eerst door de kern van Susteren trekken.

’t Sjmaalste Sjtökske Nederlandj

Het evenement heeft een grensoverschrijdend karakter. Dat is niet opmerkelijk want Susteren maakt immers deel uit van het Smalste Stukje Nederland, het gebied in de gemeente Echt-Susteren dat slechts 4,8 kilometer breed is. Onder het motto ‘De Sjónste Vastelaoveswages door ’t Sjmaalste Sjtökske Nederlandj’ trekt de stoet, enkel voor grote carnavalswagens, door Susteren. Gezocht wordt naar de ‘Sjónste Vastelaoveswage van Limburg’.

Met deskundige jury

Stichting LKVW en L1 roepen dan ook alle wagenbouwers op om zich aan te melden voor de optocht. Een jury, samengesteld uit leden met diverse rollen en functies binnen de Limburgse carnavalswereld, zal de wagens beoordelen op originaliteit en uitvoering.

Laat Limburg jouw vastelaoveswagen zien

Dus wagenbouwers opgelet; altijd al willen schitteren met jullie vastelaoveswagen? Dan ga nu live op TV de strijd aan met andere bouwers om de sjónste vastelaoveswage van Limburg!

Info

Waar: Susteren

Wanneer: dinsdag 13 februari 2018 van 14:00 tot 16:00

Website: www.lkvw.nl

Terug naar evenementen