Liedjesaovend VV De Wortelepin Blerick

Venlo

Liedjesaovend 2022, zaoterdaag 24 september 2022Gaon weej de kómmende vastelaovend los op dien liedje? Veurasnóg de groeëte vraog, maar asse deilneems as komponis, teksdichter of oetveurende op maondaag 5 september aan de veurselektie veur de Liedjesaovend sloéte weej de kans neet oet. Lever uterlik vriedaag 22 juli 2022 (23:59 oor) conform in ’t reglement opgestelde regels dien liedje in.

Liedjesaovend 2022 Live op Umroop Venlo

Zaoterdaagaovend 24 september zal de Liedjesaovend van Vastelaovesgezelschap ‘de Wortelepin’ live waere oetgezonde op Umroop Venlo tillevisie. ’t Evenement det plaats zal vinde in de Wortelekoel, T Raodhoes, is zoeëdoonde neet allein door ’t aanwezige publiek te volge, maar ouk in de hoeskamers thoes.

De samewerking aangaonde de kómmende Liedjesaovend tösse Umroop Venlo en Vastelaovesgezelschap ‘de Wortelepin’ is ’n vervolg op de aafgelaupe twieë edities die hebbe plaatsgevonde in de studio van Umroop Venlo aan ’t Nedinscoplein.

‘n Schoeën buun um dien niej vastelaovesliedje te presentere. Inschrieve kint wies uterlik vriedaag 22 juli 2022 (23:59 oor).

Mier info, kiek op www.wortelepin.nl/Liedjesaovend of steur ’n e-mail nao Liedjes@wortelepin.nl.

Zaterdagavond 24 september zal de Liedjesaovend van Vastelaovesgezelschap ‘de Wortelepin’ live wordenuitgezonden op Omroep Venlo televisie. Het evenement dat wederom plaatsvindt in de "Wortelekoel", T Raodhoes, is zodoende niet alleen door het aanwezige publiek te volgen, maar ook thuis in de huiskamer.

De samenwerking aangaande de komende Liedjesaovend ussen Omroep Venlo en Vastelaovesgezelschap ‘de Wortelepin’ is een vervolg op de afgelopen twee edities die hebbe plaatsgevonden in de studio van Omroop Venlo aan het Nedinscoplein.

Een mooi platform om je nieuw vastelaovesliedje te presenteren. Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 22 juli 2022 (23:59 oor).

Voor meer info, kijk op www.wortelepin.nl/Liedjesaovend of stuur een e-mail naar Liedjes@wortelepin.nl.


Info

Wanneer: zaterdag 24 september 2022 van 19:11 tot 23:00

Terug naar evenementen