Liedjesfestival Pielhaas Venray

Venray

Vastelaovesvereniging De Pielhaas. Het Liedjesfestival is 25 september.

De inschrijving voor het Piëlhaas Liedjesfestival 2021 is Löss!

Vastelaovend vieren was dit jaar zoals we allemaal weten anders dan andere jaren, maar de liedjes van vroeger en nu zorgden ervoor dat alle Piëlhazen toch het vastelaovesgevoel kregen! Dit toont maar weer aan hoe belangrijk de muziek is voor de vastelaovend, zolang we de liedjes zingen blijft de vastelaovend bestaan!

Hierbij dan ook ‘DE OPROEP’ aan iedere artiest, tekstdichter, muziekschrijver of aan eenieder die het vastelaoveslied een warm hart toedraagt: klim in de pen en schrijf je in om deel te nemen aan het Liedjesfestival!

Het aantal inschrijvingen is onbeperkt, de inschrijftermijn sluit op zondag 6 juni 2021 om 11.11 uur. Ook dit jaar gaan op het Liedjesfestival, op 25 september 2021, maximaal 11 liedjes de strijd met elkaar aan. Dit houdt in dat er vanaf 12 inzendingen sprake is van een voorselectie. Belangrijk aandachtspunt hierbij: deze voorselectie vindt al plaats op zaterdag 19 juni 2021, 2 weken na sluiting van de inschrijftermijn. Vanaf die zaterdag zijn de finalisten van Liedjesfestival 2021 dus bekend.

Wil je een kans maken om met je vastelaovesliedje het Liedjesfestival te winnen? Schrijf je dan nu in voor het liedjesfestival!

Via onderstaande link is het inschrijfformulier en aanvullende informatie te vinden/te downloaden.

https://tinyurl.com/Liedjesfestival21

Inschrijving kan uitsluitend digitaal via e-mail: liedje-inschrijving@pielhaas.nl

Info

Waar: Schouwburg Venray

Wanneer: zaterdag 25 september 2021 van 20:11 tot 23:59

Terug naar evenementen