Liedjesfestival Pielhaas Venray

Venray

Vastelaovesvereniging De Pielhaas. Het Liedjesfestival is 21 september.

Beste vastelaovesvierders,

Nog niet zo heel lang geleden genoten we van de vastelaovend van 2020. Het was een prachtig mooi feest. Hoe anders is de situatie nu. Er is veel onzekerheid en het belangrijkste van alles is dat iedereen gezond blijft!

Toch willen wij als commissie Liedje vanaf vandaag de inschrijving voor het seizoen 20-21 open zetten. Wellicht dat het fijn is om zo alvast vooruit te kijken naar hopelijk weer fijnere tijden, wellicht geeft het reden om elkaar digitaal op te zoeken en alvast eens plannen te maken voor een geweldig nieuw nummer, wellicht helpt het om al schrijvend de stille avonden door te komen en wellicht zien we jullie dan, in goede gezondheid, schitteren op 26 september tijdens het Liedjesfestival van de Pielhaas!

De inschrijving sluit op zondag 7 juni om 11.11. Voor wie wel mee wil doen maar niet weet waar hij moet beginnen is er de mogelijkheid op 14 april een digitale afspraak met ons te maken waarbij wij je misschien verder kunnen helpen. Via onderstaande link is het inschrijfformulier te downloaden.

https://drive.google.com/open…

Opgeven kan via liedje-inschrijving@pielhaas.nl.

Hopelijk kunnen we vele aanmeldingen tegemoet zien! En voor nu: let op elkaar en blijf gezond!

Kemssie Liedje

Info

Wanneer: zaterdag 26 september 2020 van 20:11 tot 23:59

Terug naar evenementen