Leedjeskonkoer op Ubachsberg

Voerendaal

De Stichting Leedjeskonkoer GenBerg organiseert voor de tiende keer in successie het Leedjes Konkoer Gen Berg. Dit carnavaleske Konkoer vindt plaats op zaterdag 23 november en wordt gehouden in café Maas-Caselli aan de Kerkstraat 88 in Ubachsberg. De aanvang is om 21.00 uur. De nummers zullen worden beoordeeld door een vakjury met gerenommeerde namen uit de Limburgse carnavalsgemeenschap.

Ben je woonachtig in Ubachsberg en/of geboren in Ubachsberg, en wil je graag het gevoel eens hebben om als échte artiest op de planken te staan, dan kan dat !

Doe mee en meld je aan als deelnemer!

Stuur je aanmelding vóór 30 mei 2019 aan huub@keulartz.com en je wordt door de stichting benaderd.

Alle liedjes worden opgenomen in een professionele studio en op CD uitgebracht. Deze CD wordt op zaterdag 23 november tussen 11.00 uur en 16.00 uur gratis huis aan huis aangeboden aan alle inwoners van Ubachsberg

Noteer deze datum dan nu alvast in je agenda en geef je op ! Mocht je niet willen deelnemen ben je natuurlijk wel van harte welkom om onze deelnemers een hart onder de riem te steken.

Ook start op 23 november de voorverkoop van het Meiden Treffe op 12 januari 2020. Kaarten zijn deze avond verkrijgbaar in zaal Maas-Caselli, daarna verloopt de verkoop via Leon Heckmans 06-22363745!Ook dit belooft weer zoals elk jaar een waar spektakel te worden, dus dames.. wees er snel bij want op=op!

Info

Waar: Ubachsberg

Wanneer: zaterdag 23 november 2019 van 21:00 tot 23:59

Terug naar evenementen