Laatste theatershow Ben Verdellen - Gelök (GEANNULEERD)

Venlo

02-09: Gelök GEANNULEERD

De schok was groot toen de Limburgse troubadour Ben Verdellen op 31 juli een hartstilstand kreeg.

De 75-jarige Blerickse zanger en liedjesschrijver lag twee weken in coma, maar kroop door het oog van de naald en is nu gelukkig heel langzaam aan de beterende hand. Hoe Ben Verdellen het revalidatietraject zal ondergaan, is nog niet duidelijk, maar optimisme en positivisme voeren voorzichtig de boventoon. Heel voorzichtig.

De Vrijbuiters
Generaties Limburgers zijn opgegroeid of groeien momenteel op met zijn aanstekelijke en aantrekkelijke muziek. Niet zo vreemd ook aangezien Ben al ruim een halve eeuw muziek maakt en grote bekendheid heeft verworven met de Vrijbuiters, de dialectband, die in de jaren ’70 en ’80 razend populair was binnen en buiten de Limburgs grenzen. Verdellen schreef hit na hit en ontving daarvoor in 2011 de Oeuvre-Priès van ’t Limburgs Leed.

Afscheidsshow ‘Gelök’
Vele honderden fans hadden kaartjes weten te bemachtigen voor de afscheidsshow ‘Gelök’ die stond gepland in de grote zaal van ’t Raodhoes op 2, 4, 9 en 10 september. Deze shows zijn uiteraard gecanceld. Achter de schermen gaan echter stemmen op om ‘Gelök’ nog niet definitief af te schrijven. De directie van ’t Raodhoes wil geen te gekleurde voorstelling van zaken geven, maar er zijn plannen in de maak om de 33 gloednieuwe arrangementen van de grootste hits van Ben op ‘de een of andere manier’ tóch op de planken te brengen. Of Ben hier actief deel van gaat uitmaken is vanzelfsprekend nog niet bekend. De arrangementen zijn overigens van hoog en origineel niveau en zijn gemaakt door muzikant en componist Wim Naus.

Tickets
Steek eventueel een kaarsje op in het kapelletje van Genooi waarover Ben zo prachtig zingt in het nummer Avé Maria en houd de tickets nog maar even in uw bezit. Hopelijk kunnen we binnen afzienbare tijd communiceren dat deze kunnen worden omgezet in toegangskaarten voor de nieuwe show. Dat zou betekenen dat, na drie annuleringen van de show, de vierde maal scheepsrecht is. Hoogstwaarschijnlijk in het voorjaar van 2023. En u weet, het klavertje vier brengt geluk en dat ‘Gelök’ zal hervonden worden. In ’t Raodhoes!

'Want euveral leet ut..........' Juist ja...Show Ben Verdellen in september

Er zijn nieuwe data bekend voor de theatershow van Ben Verdellen.

Op vrijdagavond 2, zondagmiddag 4, vrijdagavond 9 en zaterdagavond 10 september staat de bekende zanger dan eindelijk op de planken. Door Corona werd de show immers al twee keer uitgesteld. Na een muzikale carrière van 62 jaar is ‘Gelök’ de laatste theatershow van de bijna 75 jarige vrijbuiter Ben Verdellen.

Ruil uw kaarten
Heeft u uw entreekaarten niet omgeruild tijdens de speciale omruilmomenten? Neem dan per mail of telefonisch (077 382 1004) met ons contact op. Geef in uw mail aan voor welke datum in september u kaarten wilt hebben. Wij zorgen dat de nieuwe entreekaarten dan voor u worden gereserveerd en klaargelegd.

Vrije verkoop
Vanaf woensdag 20 april start de vrije verkoop van de overgebleven entreekaarten voor de theatershow ‘Gelök’. Deze zijn vanaf dan te koop aan de bar in ’t Raodhoes of te bestellen via info@raodhoesblerick.nl. Alle entreekaarten worden voorzien van een stoelnummer en zijn dus plaatsgebonden.

Shows september 2022
De avondshows in september starten om 20.00 uur en de inloop is vanaf 19.30 uur. De matineevoorstelling begint om 15.00 uur en de zaal gaat dan om 14.30 uur open.

Info

Waar: 't Raodhoes Blerick

Wanneer: vrijdag 2 september 2022 van 20:00 tot 23:00
zondag 4 september 2022 van 20:00 tot 23:00
vrijdag 9 september 2022 van 20:00 tot 23:00
zaterdag 10 september 2022 van 20:00 tot 23:00

Terug naar evenementen