Laatste dag insturen liedjes Meersjes Vasteloavends Leedsjeskonkoers

Meerssen

MEERSJENS VASTELAOVES LEEDJESKONKOER (MVK) SEIZOEN 2018/2019

Wie zingt komend carnavalsseizoen de winnende schlager van Meersje ????!

Beste schrijvers, componisten en artiesten,

Terwijl de meeste Meersjense Vastelaovesvierders nog moeten gaan genieten van hun vakantie, en het momenteel warme dagen zijn in ons dorp, is de commissie van het ‘Meersjens Vastelaoves Leedjeskonkoer’ al weer bij elkaar geweest voor de voorbereidingen op het nieuwe carnavalsseizoen. Traditioneel is het ‘Meersjens Vastelaoves Leedsjeskonkoer’ (MVK) een van de eerste activiteiten op de vastelaovendkalender.

Het afgelopen jaar hebben we gemeend te moeten uitwijken met het MVK naar de zaal van café de Keizer op de markt. Dit is ons, maar gelukkig bovenal jullie deelnemers zeer goed bevallen. Vandaar dat we dit jaar wederom het MVK organiseren in café de Keizer en wel op zaterdag 17 november 2018. Mogelijk vindt de vrijdag er voor een generale repetitie plaats.

Vinden jullie vastelaovendsmuziek ook zo om te genieten? Vinden jullie het leuk om zelf, solo of met een paar vrienden, met een (eigen) Meersjense schlager op de bühne te staan? Aarzel dan niet en neem contact op met één van onderstaande commissieleden! Het MVK is hoe dan ook een avond van spas en plezeer, met kans op eeuwige roem te vergaren door de winnende Meersjense schlager te zingen!

Om alles goed en tijdig te kunnen regelen maken wij iedereen nu alvast attent op deze bijzondere activiteit. Aangezien we tevens voor de opnames afspraken met de studio moeten maken, ontkomen we er niet aan om daarbij een strakke planning te hanteren. De uiterste inleverdatum van ‘ut leedsje’ is daarom op 14 september 2018. Hebben jullie het liedje al helemaal klaar (full-band en instrumentaal)? Dan kun je dit uiteraard nog later aanleveren in overleg met de commissie.

Wij wensen iedereen alvast een fijne en zonnige vakantie toe, met veel muzikale inspiratie en schlagervoorbereidingen. Wij hopen uiteraard weer de deelnemers van afgelopen jaren evenals nieuwe en oude bekende vasteloavesvierders te mogen begroeten op het MVK!

Meersje een zonnig & muzikaal Alaaf!

Commissie MVK,
CV de Aanhawwersj (info@cvdeaanhawwersj.nl)

Info

Waar: Meerssen

Wanneer: vrijdag 14 september 2018 van 11:11 tot 23:11

Terug naar evenementen