Laatste dag aanmelden KVL

Podiumbeesten gezocht, live op L1 TV
Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival – inzenden tot en met 1 november

Stiekem zingen voor de spiegel met een haarborstel in de hand, wie vindt dat nou niet leuk? Maar echt optreden voor een bomvolle zaal is toch andere koek en alleen weggelegd voor de échte podiumbeesten onder ons! Ook dit jaar barst het Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival weer los en wordt er gezocht naar de beste en leukste kinder-carnavalshit van seizoen 2018-2019.

Inzenden tot en met 1 november
Inschrijven kan tot en met 1 november 2018. Meld je aan via het aanmeldformulier op de geheel vernieuwde website óf stuur daarvoor een mailtje met je naam, adres en telefoonnummer naar aanmelden@kvl-limburg.nl. Het liedje moet ook uiterlijk 1 november 2018 binnen zijn.

Tijdens één van de twee halve finales mogen alle podiumbeesten de planken op. De halve finales zijn op zondag 25 november in Horn en op zaterdag 1 december in Sittard. Groepjes, klassen maar zeker ook solo-artiesten kunnen meedoen. De 11 beste liedjes gaan door naar de grote finale op 10 februari 2019 in Heel. Alle finalisten worden professioneel opgenomen in de studio. De Finale zal door L1TV live worden uitgezonden!

Voor meer informatie of inzenden kun je terecht op fonkelnieuwe website:

www.kvl-limburg.nl


Info

Wanneer: zondag 21 oktober 2018 van 11:11 tot 23:59

Terug naar evenementen