Klassjeneere Awt Prinse van De Flaarisse (SAP)

Sittard-Geleen

PERSBERICHT

SAP MET KLASSJENEERE TERUG NAAR DE ROOTS

De Awt Prinse van De Flaarisse (SAP) hebben sinds hun oprichting met bijzondereactiviteiten voor het nodige spektakel gezorgd. Zoals het Klassjeneere, de Vastelaoveskonzèrs met het Maastrichts Salon Orkest, André Rieu in De Hanenhof, de Belzje Middige met o.a . Eddy Wally en speciale avonden onder de noemer van What’s SAP.

“Dit jaar keren we met het Klassjeneere terug naar onze roots”, roepen de voormalige stadsprinsen van de Waereldsjtad. “Klassjeneere alias gezellig kletsen en bijkletsen met vrienden en vriendinnen onder het genot van spijs en drank met daarbij een vrolijk stuk muziek.”

Voor wie het niet (meer) weet: het Awt Prinse Klassjeneere werd voor het eerst in 1980 bij zaal Meijers gehouden. De drukbezochte avonden waren een succes. Toch besloot de SAP na vier seizoenen om het over een andere boeg te gooien. Zo werd in zee gegaan met grote artiesten voor grootse evenementen in De Hanenhof en Glanerbrook. Nu vindt op zaterdag 23 februari met het Klassjeneere dus opnieuw een draai van 180 graden plaats.

De alom toegejuichte terugkeer van het Klassjeneere wordt gevierd in Feron’s Corner aan de Markt, ook bekend als ‘de hoeskamer van Gelaen’. Het programma belooft veel goeds met de band Promilaasj, Björn & Mieke, deejay Ger Giellis en verrassende extra’s waaronder een prijs voor de beste verklede. Het Klassjeneere dat tevens in het teken staat van ‘Trök nao de Mert’ begint om 20.33 uur, de toegang is gratis.

Zie voor meer info:

Website: www.sapflaarisse.nl

Facebook: SAP Soosjeteit Awt Prinse Flaarisse Gelaen

Facebook-evenement: SAP Klassjeneere 2019

Info

Waar: Feron’s Corner aan de Markt Geleen

Wanneer: zaterdag 23 februari 2019 van 20:33 tot 23:59

Terug naar evenementen