Kienjermusical “Aafgelas?!” van D'n Uul Remunj

Roermond

Kienjermusical “Aafgelas?!”, dit seizoen in het Royal Theater.

Zo’n 60 kinderen uit Roermond doen dit seizoen weer mee met de Kienjermusical, een productie van Sjtadsvastelaovesvereniging Dn Uul. De Kienjermusical is een voorstelling voor en door kinderen met toneel, zang en dans. Normaal gesproken jaarlijks op het toneel van Theaterhotel de Oranjerie. Maar omdat zij aan het verbouwen zijn, is er dit jaar iets speciaals: de “Kienjermusical Film”.

Het verhaal.

Het is een supergezellig bende in Sneeuwland. De Sneeuwkoningin opent de wintersportspelen. Steeds meer mensen komen daarnaartoe. Want wie heeft er nu nog zin om Vastelaovend te vieren?

Roermond is in de ban van de wintersport. Vastelaovend wordt steeds minder populair.

Maar niet bij Dex. Hij wil graag schoolprins worden, daar heeft hij altijd van gedroomd. Maar nu lijkt het alsof Vastelaovend afgelast gaat worden omdat iedereen naar de sneeuw gaat.

De Sneeuwkoning vindt dat prima. Wat hoe meer mensen stoppen met Vastelaovend vieren, hoe meer mensen op wintersport gaan. Zo komt er bij haar meer geld in het laatje. Vastelaovend vindt zij alleen maar een bedreiging voor de economie van haar land!

Wintersport of toch Vastelaovend? Als dat maar allemaal goed komt……..

De film is voor de hele familie. Opa’s, oma’s, iedereen is van harte welkom! De voorstellingen zijn op 11 en 12 februari in het Royal Theater (oude bioscoop) aan de Hamstraat in Roermond.

Op beide dagen begint de eerste voorstelling om 13.00 u. De tweede voorstelling is om 16.00 u.

Na de film is er nog tijd voor een leuke nazit, waar iedereen onder het genot van een drankje nog lekker kan napraten.

Kaartjes kosten per stuk €11,- voor leden van D’n Uul en € 12,50 voor niet-leden en zijn te koop bij de receptie van Theaterhotel De Oranjerie in Roermond.

Info

Waar: Royal Theater

Wanneer: zaterdag 11 februari 2023 van 13:00 tot 16:00
zondag 12 februari 2023 van 13:00 tot 16:00

Terug naar evenementen