Kampioene van 't Zuuje in de LVK-tent in Echt

Echt-Susteren

LINE-UP ECHT FEESTEN! IS BEKEND

Het weekend van 7 t/m 9 feb 2020 staat het Smalste Stukje Nederland op z’n kop. We gaan dan Echt Feesten! Inmiddels zijn bijna alle artiesten bekend gemaakt via de diverse Social Media kanalen. Grote namen pronken in de aansprekende line-up van ECHT Feesten! Tientallen artiesten zullen hun opwachting maken tijdens de 3 dagen, dus de keuze is reuze tijdens het evenement dat van start gaat met de LVK finale 2020.

Het beloven 3 dagen vol muzikale hoogtepunten te worden in Echt-Susteren. De line-up van het complete ECHT Feesten! weekend:

Finale LVK 2020

Vrijdag 7 februari vindt de finale van het LVK plaats in het gigantische feestpaviljoen dat zal

verrijzen in Leisurepark In de Bandert. Voor de 44e keer strijden 20 finalisten om hét "

Vastelaovesleedje" van 2020. Het is een jubileumeditie en dat belooft een enorm spektakel te worden!

Stout & Loud

Zaterdag 8 februari vindt "Stout & Loud" plaats. Bij veel mensen staat de 90’s Party van 2013 nog vers in het geheugen. Een paar jaar later is het tijd voor een versie 2.0 met een fantastische lineup!

Wat dacht je van Snollebollekes? En van Lucas & Steve? Het Nederlandse powerhouse duo,

bekend van onder andere Summer On You en Where have you gone. Ze staan op de grootste stages ter wereld en 8 februari geven ze een onvergetelijke show tijdens Echt Feesten!. De line-up wordt verder gecompleteerd met Kris Kross Amsterdam, Paul Elstak, Vengaboys, Hard2Get en QMusic het Foute Uur.

Kampioene van 't Zuuje

Zondag 9 februari wordt het feestweekend afgesloten met "Kampioene van ’t Zuuje". De naam van het evenement zegt niets teveel. Niemand minder dan Lex Uiting komt samen met zijn band “Noa t Zuuje” om een geweldige live show te geven van maar liefst 1,5 uur. Ook Wir sind Spitze zetten de tent deze zondag op z'n kop en " Kampioene" Spik&Span spelen een thuiswedstrijd in Echt-Susteren. Het feestpaviljoen wordt deze zondagmiddag omgetoverd tot een familiefestival, met een groot kinderspeeldorp, festivalfood en een drankje aan de bar. Het beloofd een geweldige dag te worden vol muziek en familieplezier, boordevol entertainment en activiteiten voor alle leeftijden. En dat nog wel helemaal gratis!

Tickets

Enthousiast geworden? Dan twijfel niet langer en blokkeer je agenda op 7, 8 en 9 februari 2020. Kaarten voor Stout & Loud zijn online verkrijgbaar via www.echt-feesten.nl. Bestel ze snel en profiteer deze week nog van de Early Bird korting. Wil je helemaal in de watten worden gelegd? Bestel dan de speciale VIP kaarten. Je hebt dan toegang tot het unieke VIP DECK met een volledig all-inclusive arrangement en het beste uitzicht op het podium.

Info

Waar: LVK-tent Echt De Bandert

Wanneer: zondag 9 februari 2020 van 13:11 tot 19:11

Website: www.echt-feesten.nl/

Terug naar evenementen