Grand Gala van de Buut in Baek

Beek

Grand Gala van de Buut
Beleef een gezellig avond uit in ‘theater de mondial!’

Wilt u ook een gezellig avondje uit met volop buuttevertier, waarbij u buikpijn krijgt van het lachen? Dan moet u beslist op vrijdag 04 oktober 2019 naar uitgaanscentrum Mondial te Beek komen. Hier vindt het Grand Gala van de Buut plaats, waarbij de crème de la crème van de buutte wereld acte de présence zal geven.
Op deze unieke locatie zit/staat u in de ‘arena van de buut’ zeer kort bij de buutteton waardoor u de act van kortbij kunt volgen. Tevens zijn er op diverse beeldschermen live beelden te zien van de buuttereedners, zodat u hun mimiek en expressie optimaal kunt volgen.
Door de unieke locatie maakt het als bezoeker niet uit of u staat of zit u zult ten alle tijden de buuttereedner zo optimaal mogelijk kunnen volgen; alsof hij voor uw neus staat.
Maar liefst zes buuttereedners zullen het podium betreden welke worden begeleid door de Baeker Hofkapel. Na afloop kunt u gezellig na kletsen in het bruin café.
De aanwezige buuttereedners zijn stuk voor stuk kampioenen pur sang en hebben hun sporen in de buutte wereld al jaren verdiend.
De ‘koningen van de Buut’ zullen tijdens het Gala hun buut presenteren aan het publiek in een sfeervolle ambiance. De presentatie van het Grand Gala van de Buut is in handen van Hub Stassen.
De organisatie van dit Grand Gala van de Buut is in handen van de Stichting Optochthal Baeker Pottentaote. Deze stichting zet zich in voor voor het behoud en het benodigde onderhoud van de Optochthal zodat de wagenbouwers ook in de toekomst hun praalwagens kunnen blijven bouwen en de Lichtstoet en grote optocht behouden blijven voor Beek.
Koop snel uw kaarten!
Vanad woensdag 28 augustus bij Giant store Lemmens, Cafe d’n Dobbele Vônck in Beek of via www.optochthal.nl .

Info

Waar: Mondial Beek 

Wanneer: vrijdag 4 oktober 2019 van 20:00 tot 23:30

Website: www.optochthal.nl

Terug naar evenementen