Jeugdcarnaval Hegelsom bakt reuzenomelet AFGELAST

Horst aan de Maas

Beste carnavalsliefhebbers, Met veel pijn in het hart hebben wij besloten om alle activiteiten rondom ons 5x11 jubileum af te gelasten. We gaan er vanuit dat iedereen wel begrijpt waarom.Dit is ontzettend balen, maar we laten ons niet kisten. Dat nationaal record reuzeomelet gaat er komen, en wel op 18 april (2e paasdag)! We hopen dat jullie dan alsnog allemaal bij ons op de eier komen!

Jeugdcarnaval Hegelsom viert 5x11 jubileum met Nederlands record Reuzeomelet

Jeugdcarnaval Hegelsom blaast in november 5x11 kaarsjes uit en dat gaat ze vieren met een heus jubileumweekend op zaterdag 13 en zondag 14 november. De zondag wordt de grote dag, want dan gaat Jeugdcarnaval Hegelsom een poging doen om het Nederlands record Reuzeomelet te verbreken.

Het Nederlands record Reuzeomelet verbreken, dat is niet niks. Daarom wordt op zondag 14 november heel Hegelsom op stelten gezet en wordt het één groots dorpsfeest met muziek, drank en heel veel eieren. Ergens, op een geheime plek, wordt momenteel hard gewerkt om een speciale braadpan te maken waar dit spektakel in zal worden gebakken. Tijdens het evenement staat een aantal bakkers speciaal voor iedereen klaar om het grootste omelet van de wereld te bakken. Dit gebeurt op een speciale manier. Uiteraard mag iedereen die aanwezig is een hapje proeven van het omelet, gemaakt met verse streekproducten.


Op deze zondag staat niet alleen het verbreken van het Nederlands record op de planning, ook treedt er een aantal artiesten op. Zo komen de carnavalsartiesten Pruuf Már, Goedzat en DJ Gurde. Om 13.11 uur trekt er een speciale optocht door Hegelsom en om 14.11 uur begint de jubileumreceptie van Jeugdcarnaval Hegelsom waarbij de vereniging iedereen de gelegenheid geeft om de feestvierende organisatie te feliciteren. Daarna zullen ook de Hegelsomse dansgardes een optreden weggeven. Het hele evenement speelt zich af in het centrum van het dorp, bij Café/Zaal Debije in Hegelsom.

Zaterdag 13 november wordt Café/Zaal Debije omgetoverd tot een groot jubileumparty. Er moet natuurlijk veel gefeest worden om de dag erna flink te smullen van het grootste omelet van Nederland. De zaterdag begint om 15.11 uur met een spellenmiddag met frietwagen voor de kinderen. Uiteraard zijn de ouders ook welkom om eens een kijkje te nemen. Om 19.30 uur start het grote Jubileumfeest in Café/Zaal Debije. C.V. Eate is Gruije treedt dan op, bekend van hun grote hit Hap Hap Hap. Dit nummer kwam zelfs binnen in de iTunes Top 200 op plek 6. Ook de dansgardes van Jeugdcarnaval Hegelsom treden dan op. Naast de dansgardes komen DJ Guido en om het jubileumfeest echt compleet te maken komt als letterlijke en figuurlijke uitsmijter LVK-winnaar Hoondervel! Tevens wordt het nieuwe Jeugdprinsenpak dan gepresenteerd.

Info

Wanneer: zondag 14 november 2021 van 13:11 tot 19:00

Terug naar evenementen